Friday, November 23, 2012

Satu lagi cara blogger menambah pendapatan

Thanks Sanz meluluskan permohonan I... (mlm tadi I hantar permohonan pagi ni I dah dpt script dah.... memang effiecient Exabytes nih.... tq tq tq).  Paling bestnya benda ni tak mengganggu status glitterati Nuffnang kita..

Kepada yg terpingga2, tak faham dgn apa yg I war2kan ni... Ok I detailkan... EXABYTES adalah satu lagi cara untuk para blogger menjana pendapatan melalui tapak yg disewakan  dlm sesuatu tempoh tertentu.  ( Mungkin I  tertinggal keretapi kot sebab I tengok  ramai member blogger lain dah dpt cek mereka).  Takpe2... biar lambat asal selamat.... I tetap nak share jugak ngan U olls.... 







Antara syarat2nya :   
sekurang-kurangnya.. 350 unik visitor sehari..

Ini alamat email dia untuk anda majukan persoalan dan permohonan
   marketing@exabytes.com.my


Menurut Sanz, pegawai bertugas.. .. cek akan disediakan after 4 - 6 weeks.
Good!.   Lagi 4 - 6 minggu bleh la I usha2 handbag baru ... yesszaa!!!  Hahaha..




14 comments:

  1. Bestnya la kan... Shopping dgn duit blogging.. Tp blog Liza belum capai pun unik 350. huhuh.. sket lagi kena usaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Liza - takpe... lambat laun pasti tercapai juga target tu.

      Delete
  2. kak mirror,blog intan nak capai 50 unique pon susah..almaklumlah baru lagi..kak mirror mesti banyak kan kan..hehehehe…dapat beli hb, jgn luper update okeh kasi semangat kat blogger2 lain..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa la tu Intan di awal2 berblog... mcm Kak Mirror dulu pun... 5 org visitor je kot masa tu agaknya.. itu pun Kak Mirror yg paksa diorang datang..hahaha..

      Delete
  3. Amboi duit msk kiri kanan ni, byk tul cwgan bisness ni sam... Xkn duit bisness bli hbeg je? Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah berkat sokongan kengkawan.
      Hehehe... memula ni biarlah handbag je dulu.. kot la next time dpt more than that... baru bleh berangan yg lelain.

      Delete
  4. kite tak layak ni..
    huhuhu, uv tak sampai pun 200 sari..
    hwaaa.. * malu* ;-P

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...