Wednesday, December 12, 2012

Exabytes - cek anda saya dah terima

23 November yg lepas  Kak Mirror start masukkan iklan Exabytes tu dlm blog ni... rujuk entry lepas, alhamdulillah hari ni cek tu Kak Mirror dah terima adik-adik.   Thanks Exabytesku yg hensem.  (jap lagi nak kena hantar email tanda penerimaan, tolong ingatkan I ye).



Alhamdulillah dan terima kasih kepada kalian yg sering memeriah2kan blog in.   Sorry... belum sempat membuat kunjungan balas, kesibukan melanda2 di siang hari ni.. malam karang, insyaallah.


*IRP -  lusa I belanja you nak?.  (kdg my hubby ni, wife nak belanja pun dia tak nak, itu la masalahnya tu).


motif entry :   Kata itu ari kalau Kak Mirror dah dpt payment kena bagitau you all... utk menjadi sumber semangat you all kata.. ahaks.. segan I.  




Apa latest issue utk produk Sophie Paris?


PRE ORDER... Bag Fontaine
Berminat?.    Sila email :  missmirror@ymail.com
Sumber :   SQA Toi Galery



4 comments:

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...