Thursday, December 20, 2012

Korang dah cari barang keperluan sekolah budak?


Assalamualaikum......Haiiiii everybody!!!

Malam dah semakin larut baru nak update blog ni ha...
Kak Mirror arini busy...   jual bag sekolah pulak.....
ya la kan... bebudak dah nak naik sekolah ni... parent ada
yg request.. so kita upload ler..
dah update kat sini dah... check it out yea!
Harga dari serendah RM38.00.


Tgh sibuk2 layan customer, IRP ajak keluar pulak..
 we all lepak2 makan
dekat Secret Recipe ptg tadi.
dah buntu dah tak tau nak gi makan kat mana,
aritu dah Nando's.. SR pulak la kali ni
ikut suggestion si Ain..


kalau ada cikong, I akan pilih cikong.. masalahnya takde..
so, milkshake vanilla utk I dan IRP dgn milkshake oreonya..
Utk bebudak?.  Eh lupa pulak apa yg diorang minum tadi...
chocolate ice kot..



I suka follow je apa yg hubby makan, I pun order yg sama...
kali ni pilihan kami beef stik...
utk bebudak - mereka suka speghetti (gambar speghetti 
dah biasa snap, so malas nk snap lg).



hari ni kat FB ramai yg upload pix keindahan awan menjelang petang di JB, bercahaya2 dan berwarna-warni.... (diorang punya pix lagi cantik) so, I pun upload la jugak ikut versi I ni... maybe masa ni I dah 25 minutes too late kot.. sebab tu nampak gelap sikit..

Ok.. itu je nak cerita, jumpa lagi lain kali...
dan oh ya.. I pun ada jual telekung tau!. 
RM130.00, free postage, free perfume, free sejadah dan free 
bag comel.   Utk gambar2 - Check dekat sini ye.


p/s :   Baju sekolah je I tak jual... jawabnya esok ni
nak gi cari.  Korang dah beli keperluan sekolah dah?

12 comments:

  1. Alhamdulillah, sibuk tu tanda sam semakin murah rezeki...
    Saya n suami.selalunya ambil menu lain2, sb nati makannya share2, dpt makan dua jenis...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin.... Aisy doakan ye.

      *Seeloknya mmg kena order menu lain2, tp semalam dah ketandusan idea.

      Delete
  2. mcm tu ke awan kat JB semalam ptg sis? kita dah xnpk pun sbb dah xkeluar2 umah lagi dah. yang pasti pagi2 hujan, syok je sejuk. huhu

    ReplyDelete
  3. nxt year...adik nk ddk ngn eleea...brg2 skolah dia pun xbeli lg..wuwuwu...xtau bila nk gi...

    ReplyDelete
  4. gud luck for ur biz miss mirror, saya belum lagi shopping keperluan sklh anak2..
    *lapar la pulak saya tgk mknan yg sedap2 tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Win - thanks. I tau you pasti busy utk sambutan Christmas ni kan?.

      Delete
  5. tak pernah lg mkn beefstick di SR, selalu order tomyum kung...sedap!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak I si Ain pun rajin meng'order tomyam kung Dr. Sirna. Sedap kan..

      Delete
  6. Mummy tak habis lagi shopping keperluan sekolah... malam ni nak sambung kut kalau tak hujan.
    Sekolah agama utk Danny, Danish n Dania - Belum register
    Smart Reader Dafiy - Belum register
    Buku sekolah Danny, Danish n Dania - belum
    Balut buku sekolah - belum
    Jahit lencana - Belum
    Belum belum belum belummmmm kenapa semua belum ni...huhuhu. Nasib baik dah sempat cuti2 Malaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya Allah Mummy... kenapa belum semua ni Mummy??!!.
      E ce cehhh...mcm la kitorang dah siap semua...:D
      Don't worry.. ada masa lg.. seminggu.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...