Tuesday, December 4, 2012

Sapa ada kehilangan kasut??.

Takde ke orang yang nak tanya I... apa yg telah I nyopping masa gi KL itu ari?

Jawapannya... "takde berborong sgt pun, tak sempat".

You tau, tiap kali ronda2 kat situ, otak ni selalu berdailog "beli on line... lagi murah".    Last2 hanya nyopping shawl, itu pun masa dah nak check out.

Biar gambar berbicara...




I kan dah nak remove tudung2 cenonet yg I jual dekat S.Q.A Toi Galery tu (atas nasihat sesorang... kata kalau jual tudung cenonet kita dpt saham dosa) --> yg tu kita cerita lain kali ye.   I nak cerita pasal shawl yg baru I beli ni.. cantik tak?.


Kasi close up sikit... corak dia ni timbul macam  tuala (mcm karpet pun ada..hehe) ... tu yg I beli tu, sbb unik, walau harga dia RM49.00.


Mlm tu... dah ronda dah kat F.O.C (kedai sebelah jejantas dari Megamall ke The Garden tu), kat tingkat 2 terjumpa plak jualan shawl - RM32 dapat 2, so share dgn my SIL... I beli yg ni..  Lerang besar shawl ni, kalau kita potong 2 dah boleh dpt 2 helai tudung 4 segi utk kanak2.



Berbalik pada tajuk/pengumuman di atas.... ha, sapa2 ada kehilangan kasut, sila berjumpa saya... nyatakan warna, saiz, kondisi, lokasi ia hilang.  Jika tiada yg mengaku sehingga akhir Disember ini... bermakna..... LELONG!!!

p/s :   Sangkakan one of our family member yg punya, kemain rajin kami bungkus bawak balik.. rupa2nya bukan.   Mungkin Cinderella sesat kot...



10 comments:

  1. Hai Miss Mirror!

    I pun byk pre-loved items nak let go! Tapi mcm tak syariah compliance...nak buat mcmana ek! Bakor jelah kot! ;))

    Cantik pulak shawl tu... :))) Yang pasti kasut 'cinderella' tu bukan saya yg punya...ngee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa yg nak dipre-loved tu Marya?. Kasik tau I dulu sebelum bakor.. hehe...klu I pakai depan suami.. still syariah compliance kan? ;D

      Delete
  2. Replies
    1. Tak tau la berapa rega Kak Mirror nak lelong ni..

      Delete
  3. kasut saya dah tercabut tapak, akak tolong sedekahkan sepasang bleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laa duit byk2 nak dibuat apa, beli je la hush puppies sepasang, insyaallah tahan lama.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...