Monday, December 10, 2012

Year End Sale! RM39.00 sahaja.

Alahai pavlova!!.   Sedapnyaa.... kalau la ada di depan mata..   Nyum nyum.

Teringat last week masa gi Kay Ell, sedang lalu2 sebuah kedai... my SIL kata, kat situlah terjualnya pavlova tersedap kat dunia.    Dlm otak ni dah terbayang2 dah...  "Ya Allah.. mesti sedap giler, taste my SIL mmg selalunya boleh digunapakai.  Yes aku mesti akan mendapatkannya sebelum aku kempunan".  Wah! Mengidam mcm orang pregnant 3 bulan je.

Tapi sebab masa tu sibuk nak buat benda lain... so, tangguhkan la dulu niat nak menyinggah hingga la last day waktu orang lain terkocoh2 dah packing barang nak check out, baru nak pegi mencari. Turun naik lif I cari tempat tu (ya la 1 jam je IRP beri masa utk meronda sebelum check out)... last2 jumpa sebuah kedai tu.. tapi bila tanya, dia kata tak jual... Ya Allah betapa  frustnya I..... sabar je la.

Sudahnya I beli je pavlova kat bawah hotel... nasib baik ada.  RM13.00 utk 1 container ni.. Tapi buah2an tak banyak la.. tapi rasa dia.. tetap sedap!.


*Lokasi kejadian :  Midvalley.





**Rupa2nya I dah pegi salah kedai.... adehh!.  Patut la dia kata tak jual.


So, apa yg RM39.00 pada tajuk tu?.  Pavlova ke?
Tak.....

Baju2 ni.... I tgh buat Year End Sale ni you all!!.    RM39.00 je ye puan2.   Lain kali tak dpt harga ni.    Berminat sila email atau PM  di page S.Q.A Toi Galery (fb).









*postage RM7.00 (semenanjung).
Berminat sila email :  missmirror@ymail.com


Yang ni pun RM39.00..... tapi untuk mereka yang dah berkahwin sahaja ye.   Si bujang  jangan ngengada nak makan!.  Info lanjut dan pembelian, sila layan diri di Harmony.

6 comments:

  1. coklat apa tu kak?? mcm pnah tgk tp lupa kt mna..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Coklat ehem2 nama dia Mila, utk kebahagiaan rumahtangga. :D.. Pasti Mila dah pernah tengok.. sbb coklat ni mmg tgh famous skrg ni.

      Delete
  2. wak pon X penah terai coklat pavlova ehem ehem tuuu.. eeKKke

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Coklat keintiman suami isteri... rasa bak Ferero Rocher.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...