Saturday, March 2, 2013

Macam tau-tau je aku nak merajuk...

Alhamdulillah.... dapat pun 2 stempower SKII percuma  hari ni...
Baru malam tadi terniat  nak beralih cinta pada produk lain..
(gara2 tertengok sorang artis tu pakai satu produk yg jauh lebih murah tapi kulitnya jadi sgt mulus.... maka, isteri solehah yg selalu berusaha untuk  mengurangkan kos somi ini terus la tanya dgn Pak Google.... tapi setelah aku google2 rupa2nya diorang kata produk "tuuuuuut" itu dikatakan berbahaya...ishhh seram plak aku.  - sorry jgn tanya apa nama produk itu...  aku malas nak jawab).

Maka dgn ini... diisytiharkan.... skincare aku untuk 2013 ini ialah SKII dan Pure Marine Colagen shj.   Tak jadi nak beralih arah dah.. 





Percuma ke aku dapat 2 benda  ni?.
Tak de la percuma sangat pun....
Actually ni redeem dari point2 dari membercard aku taun lepas
Ingatkan sms yg diorang suruh aku collect free gift tu just main2 je...
Malas la jugak aku nak menanya2 dgn kaunter pada mulanya..
tapi bila lalu je depan kaunter ternampak salesgirl wajah manis tu...
terus aku bersemangat nak tanya..  (kalau yg muka bengis2 dan tak mesra alam mcm yg sebelumnya, takde mood la aku nak singgah - itu pun salah satu punca aku nak merajuk ngan SKII tu).

4 comments:

  1. SKII mmg best kan tp regenye pun best gak! huhuhuu... Kat sini xdok SKII pakai je ler apa yg hado...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Marya - I pilih SKII bukan sbb apa, sbb tak de proses pengelupasan kulit.... tapi keburukannya "mengelupaskan" duit ... hahaha..

      Delete
  2. Sam,

    pompuan mana2 pun sama kan?
    bosan tukar padahal elok jea kat muka..
    yong pulang x boleh masuk SKII, dua kali try = muka jadi permukaan bulan ;-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang Yong... kita ni kalau boleh nak cari yg paling jimat tapi muka jd memancar2.... :D. Kalau I la..

      Ooo tak bleh dgn SKII plak dianya... First time plak I dgr.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...