Wednesday, March 27, 2013

Peruntuh Rumahtangga Berpotensi Untuk Bergelar Banduan (Wordless)


pix credit to : oh media FB

8 comments:

  1. Sokong seratus peratus. Orang skrg ni suka seronok2, suka tengok rumahtangga orang musnah.

    ReplyDelete
  2. sangat sokong..baru adil...biar kena jugak yang mencarik psal tu..big2 bos saya masuk paper tuu...hehehe..

    ReplyDelete
  3. "bertepuk sebelah tangan takkan berbunyi."kata orang ketiga.

    ReplyDelete
  4. auzubillahiminzalik..
    jauhkan dari ini semua kan Sam..

    ReplyDelete
  5. ini betul2 kee cubaan,..rasanya cam ada pro dan kontra lah, .....

    ReplyDelete
  6. Semoga membawa kebaikan untuk semua jika kena caranya.

    ReplyDelete
  7. huhu..tudiaaa...


    * kak mirror, intan keje di HQ Popular...Popular ada anak sykt publishing banyak..intan keje under Educational Publication House (EPH) ....kalau ada pameran buku atau book festival Malaysia,kitaorang semuakena turun untuk sama2 set up dengan staff popular bookstore dan part time semua..intan kena wrap up untuk buku2 under EPH..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestnyaa...... mesti beli buku dpt diskaun byk.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...