Tuesday, July 9, 2013

2 Tip Menganjalkan "aset penting" anda (18sx)

Assalamualaikum w.b.t  and morning!!!.

Tahukah anda?.    (Aku pun baru tau).
Utk penderita diabetes di luar sana, labu mampu memperbaiki fungsi pankreas dengan memperbaiki jaringan yang dirosakkan oleh diabetes.   Tapi cara memasak labu bagi pengidap diabetes haruslah dicampur dgn rempah2 spt kulit kayu manis dan buah pala dan tak boleh la  bubuh gula.  



Selain dari itu.... Ha!.  Nak cerita ni.... especially utk wanita2 yg dah berkahwin, yg sudah kehilangan keanjalan di bahagian2 tertentu tubuh badan mereka.   Paham2 sendiri la kan apa dianya.  Tentu dah tak comey kan?.   Dah tak sejelita zaman dara...  Tu la aku suruh kau makan PMC tak nak..  Dah, dah.. jgn risau,  ada lg satu cara lain iaitu   :  kupas sebijik labu dan masak hingga empuk.  Ramas ketika masih suam then sapukan ke seluruhan payudara anda.  Biarkan selama 20 minit, bilas.   Amalkan at least 2 kali seminggu.


Kalau malas nak beli labu, boleh guna daun sirih, layurkan atas api, bila dah hangat2.. angkat... then tekapkan ke bahagian tersebut ( kecuali bahagian p***g ), then boleh pakai b** mcm biasa selama 2,3 jam.    Amalkan tiap hari.


Kaedah2 lain ialah melalui urutan.. yg tu you all kena tanya Dukun Esah ujung  kg kaulah.   Aku pun tak tau.   

6 comments:

  1. haha... ada juga tips mcm ni ye, mana lagi nak dapat kalau tak baca blog sam ni... hai, bila nak beli labu ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... kat pasaraya2 popular tu byk Aisy.

      Delete
  2. pewittt...mengancam nih kalo ikut petua labu tu..kekekekkee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Linda - hubby mosti akan bertambah saaaaaaayang!. Hahaha..

      Delete
  3. haha..
    tips menjelang ramadhan ko ni Sam memang umph..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Raya dah dekat la katakann..., kena buat persiapan luaran dan dalaman Yong.. :D

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...