Saturday, July 27, 2013

Kasut Raya 2013

Aku dah agak dah..
Batu Pahat pasti tak mengecewakan aku..
akhirnya bertemu jugak aku kasut silver tu kat sini..
(selepas episod  7 kedai mencari kasut tapi hampa itu ari)


Meski tidak la gempak mana pun kasut raya aku nih..
tapi boleh la kan, asalkan bila aku pakai tak sakit kaki..
dan bila hilang aku tak berapa menangis.. (hahaha... tp jgn la ilang plak).



Ada banyak kasut silver terjual kat kedai tu, tapi dlm banyak2 tu...
design ni je yg Salesgirl kata sesuai dgn kekurusan kaki aku...

Nak tengok gak ke?.   Oklah aku upload...






Tengok!.  Lawa ke tak ni???.    (mesti cakap lawa, kalau tak aku taknak kawan... :D)
Keinginan menerpa juga untuk  beli yg  wedges (sebab design dia lawo2 ), tapi
pikir2 macam tak kena pulak nanti dgn kebaya riau aku yg klasik tu.   Last2 si CARLOS tumit runcing ni je yg aku beli.


Sekian.  









.











12 comments:

  1. Berjaya akhirnya, syabas....

    If course lawooooo tu kasutnya.... Nanti hari raya bolehla ambil n upload gambar bju n kasut ni .....glamer gitu... Tudung lak kolor apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inshaa Allah, akan disnap nanti lengkap dgn busana raya..... ceh3.

      Tudung raya pertama, kaler pink gelap.... tak berapa nak cun sgt, tapi boleh la dpd takde. :D

      Delete
  2. ha'aaa memang cantiklah kasut tu

    ReplyDelete
  3. memang cantiklah..suka dgn kalernya

    ReplyDelete
  4. Bkn main mengelip ksut akk..btw lawa! Y pnting selesa :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mila - dah lama K.Mirror tak berbling2!!. Hehe..

      Delete
  5. Amboi raya sakan bokde sorang ni....
    jgn time raya tu hujan sudah... kalau x ermmm... dah x warna silver dah... dah jadi merah...heheheheee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde la sakan sgt Mei... taun ni cuma beli sepasang kasut je.

      Harap2 jgn la hujan, kalau tak, terpaksa la Bokde beraya dgn terompah. :D

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...