Wednesday, August 28, 2013

Masih Menyimpan Gambar Kekasih Lama?

Assalamualaikum...  haii..


Malam sikit ai membuat kunjungan balas ye.   Ai ada kerja urgent nak buat ni, sebelum tu ni ai compile semua benda yg ai terbaca arini untuk tatapan followersku yg tercinta... eh tercinta pulak... terhormat.    Selamat membaca.



1) Kerajaan Indonesia telah mendaftarkan rendang sebagai warisan budaya negara itu di Unesco.  Makanan tradisional dari Sumatera Barat ini didaftarkan  pada tahun 2010 dengan nombor pendaftaran 776.






2) Transform Your Life by Working Smart for 3 Hours in the Morning


Lakukan semua tugasan dgn bersungguh pada 3 jam pertama di awal pagi mampu mengubah hidup anda.  Lakukan selama 40 hari dan kita akan dpt hasil yg positif.

Makcik setuju.  Lagipun kalau buat keja bertangguh2... sudahnya makin tengahari kita semakin malas, silap haribulan tertido pulak.


3). Di KRT ada bini org tu bertanya... "apa perasaan kalian sekiranya ternampak gambar lama somi kalian dgn xgifrennya dlm keadaan yg mesra".


Gambar lama je kan?. Lain la gambar baru atau gambo tu dia selitkan dlm dompetnya ke.   Kalau gambo tu kau jumpa dkt store maksudnya dia dah pun mengabaikan gambo tu.  Abaikan jelah.   Yg penting, skrg ni kau lebih berjaya dari pompuan dlm gambo tu = berjaya memenangi hati somi kau.   Raikan la kejayaan itu dgn bergembira, instead of kau sedih2 hanya kerana sekeping gambo.


cute tak pakwe lama aku???  hehehe.


*Masihkah korang simpan gambo cinta monyetmu?.   Kwang kwang kwang.... curang itu tau!.  Curang dlm ati.




8 comments:

  1. eh dorg pun ada rndang jgk rupanyaaaa

    ReplyDelete
  2. Klau gambar bekas kekasih bersepah2 kat pokok, kat bangunan, kat baner-baner, macamana nak lupa?

    Baca2 majalah, gambar bekas kekasih pun ada. Fulaknya dah jadi jutawan?

    .....hahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adusss...... hahahaha.... berdekah aku baca.

      Delete
  3. Ni yg rindu blog ni. Jiwa kacau ni rasa lega bila baca entry ni..

    Tak ingin kawe nk simpan gambo lame...

    Rendang warisan no 776? Yang no 1 apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jiwa kacau kenapa pulakss Cikgu Aisy?.
      Meh kita ngeblog je la.

      Yg no. 1, rendang paru mak mentua ai ler.... marvelous!. :D

      Delete
  4. kekasih lama Mummy lagi encem dari kekasih lama MM....ahaksssss

    ReplyDelete
    Replies
    1. MM tau, ini mesti Mummy nak ckp pasal Bang Haron Mustafa tu kan???. Hik2.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...