Thursday, September 26, 2013

Best Bila Hobi Menjadi Duit

Terima kasih KL SOGO TRENDSETTER ON LINE.... atas kepercayaan..



Ini antara CPUV yg terbaru...   sebelum ni OLAY, RHB dan DIGI yg masing2 masih on going...alhamdulillah.   Eh bagus tau pakai mask Olay, ai kalau tersunburn (dulu2 la masa rajin picnic), pakai 3, 4 helai je mukaku akan kembali melepak... dan org pun bertanya...

"Eh!.   Sam kau pakai produk apa?".

Serious!.    



p/s :    Kalau dpt CPUV kena timang2 dan war2kan......... nanti akan dpt lagi?.   Mitos?.   Secara logiknya begitu la kan.    

10 comments:

  1. ooww...gitu yer..bertahun sudah tiada cpuv

    ReplyDelete
  2. Tahniah MM..saya pun baru ni la merasa CPUV :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ya ke baru first time?. Anyway.. tq dan tahniah utk you juga ZZ. Jom!. Teruskan hobi yg best ini!.

      Delete
  3. wah... banyak dapat tu, alhamdulillah, seronoklah macam tu... boleh order tudung fareeda baru!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aisy - Hehe.... I nak stop berfareeda utk beberapa bulan sbb dah terbeli byk tudung/shawl bulan ni.

      Delete
  4. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam...
      Thanks..
      Inshaa Allah nt saya singgah ye.

      Delete
  5. bestnya MM..sy blm pernah pn dpt CPUV ..cian hehe.

    owh ya ka ..guna krimnya je..blm pernh pakai masknya..nanti try lepas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mamay Rey - ciannnyaaaa..... dah cuba tanya Nuffnang blom kenapa blom dpt lg?.

      Saya pun dah lama tak pakai mask tu. Skrg kena beli sekotak sekaligus kot.. dulu kita beli sekeping2 and bila rasa nak putihkan kulit je baru beli. :D

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...