Friday, September 27, 2013

Shawl Glitters....

Heee   Ya Allah..... kenapa la slow sgt tenet kat kg niii.......
Baru nak beramah mesra menjawab email customer ...  tup2 mati, pastu hidup semula.....mintak2 jgn la mati lagi.... kang lari customer aku!!.  Huaaa......  :'(




Minum air zam2 dululah untuk tenang2kan hati.. sib baik dpt 2 botol free dari sekolah si Ain tadi..





                        
Income Nuff untuk beli tudung?.   Tak kot rasanya...
Berikut adalah "surat tunjuk sebab"  mengapa  Puan Mirror tidak dibenarkan untuk membeli tudung lagi selama setahun.  (bukan IRP yg tak benarkan... diri ai sendiri yg perlu menginsafkan diri sendiri...... isteri solehah la katakannn).   


(pix atas) 7 di antaranya ni adalah koleksi peribadi paling terbaru (bukan nak tamak2 nak beli 7 tapi itu ari kakak yg jual tu suruh beli 7 sekaligus dgn harga saaaaaaaaaaangat murah, korang mesti terperanjat... tapi jgn bertanya lagi sebab dah abis pun, kakak tu jual murah sbb dah tak minat meniaga lagi).     Ai kata.. boleh la beli, boleh kongsi2 ngan Ain. (itu la fadilatnya ada anak dara).


Maka dgn itu, ai terpaksa la tutup2kan mata  dari terjatuh cinta lagi dgn mana2 tudung  selama setahun (ecewah!!) termasuk la Paridahku Sayang dan SHAWL GLITTTER yg tgh ngetop di pasaran skrg ni...


Entahlah... ai pun tak tau berapa org jual Shawl Glitters ni kat pasaran, tapi ahkak supplier tu suruh ai jual ngan you all RM35.00 RM26 sehelai (blom masuk kos pos).   Ok la kot??.  Berminat sila email : missmirror@ymail.com






6 comments:

  1. Mak aiiii glitters2 nye...pakai sure glemer kan MM :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ZZ yg pakai........... pasti akan bertambah CUN!!!.

      Delete
  2. Wah...macam menjawab soalan saya je entry ni...soalan melawak sahaja sebenarnya aritu...

    7 sekali beli.. bestnya jadi sam.. saya berani beli 2-3 je sekali. Sebab kalau dah balik..selalu menyesal sebab rasa beli yg tak comel.. jadi nak selamat ambil yg betul2 suka je..

    Dah abis jual ke shawl tu sam? Jenis ni saya tak de lagi.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. *Ya, entry ni sbg menjawab soalan melawak you aritu Aisy, sambil2 tu sbg peringatan utk diri sendiri supaya tak nyoping tudung lg...


      *Klu mahal sgt mmg tak beli pun sampai 7 helai Aisy... tapi sbb terlampau murah.

      *blom abis lg...

      Delete
  3. aiyoo...glamer nye. tunggu anak dah besar baru sempa nak lilit shawl la kott

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...