Wednesday, September 18, 2013

Kekanda-Kekanda Dinda (WW)







"Sister is our first friend and second mother..."



                        

6 comments:

  1. Apa lagi bila dah tak ada emak mestilah our sisters will be the persons who will taking care us more than others kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Indeed Kak....... mcm kisah si Upin Ipin dan Kak Rosenya. :D

      Delete
  2. wah, muka samalah sam..... kakak pun kutus macam sam juga tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kitorang mmg semua jenis cekudud2 Aisy. Genetik kot. :D

      Delete
  3. Dulu sedih sebab saya takde kakak dan adik...nasib la sekarang ada kakak ipar...boleh la kongsi cerita2 pompuan... apapun MM macam belum kawen aje :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. *Mcm blom kawen????. Hahaha...
      Anyway tq atas pujian. Tang mana la tu agaknya.

      *Alhamdulillah kan, akhirnya Allah anugerahkan kakak ipar.




      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...