Tuesday, September 10, 2013

Menyesal TERbeli Tudung Fareeda

Saja je tajuk tu... buat gempak!.  Bukan menyesal apa sebenarnya....   dengar la dulu luahan isi hati ai nii....  (fareeda pls jgn saman ai kay!).  Ekoran terbeli satu fareeda (pix bwh) itu ari.... dan rasa sedap pulak kat kepala, hati terus terjatuh cinta.  


*Awning dia yg buat ai suka... nipis dan ringan... mcm kita tak pakai tudung walau sebenarnya kita tgh bertudung..









Bila dah jatuh cinta, hati terus tak keruan nak beli lagi dan lagi... dan lagi..
terus ai order lagi satu  (belum sampai lagi, kaler oren pulak).
Itulah yg ai KESALkan sgt sebenarnya... kenapa la ai membeli dan terus membeli!!!??.   

Walhal  si comei selalu memberikan semangat pada ai.... dia kata...


"Si polan tu, pakai tudung murah pun cantik, elegant sbb orangnya dah cantik". 

Sentap ai kay!.     Tercabar gitu!.  Puji2 org lain kat depan aii!!.  Hamboiii...   Nanti kau! Ai pakai tudung RM1... kau tengok la lawo aku ke si polan tu?.    Kah3.... gurau je ye puan2.   (tp bagus dpt kwn macam si comei tu, selalu memberikan inspirasi utk  ai berjimat cermat)


                      
Tapi kan....
Ai "peras" lagi  arini.......... tunggu punya tunggu, sampai lo ni, tak sampai2 lagi
si Paridah tu... entah ke mana dia dibawak lari?.
Tak kan la agent tu dah kelentong ai kot?.  
Tak mungkin2...dah call curier service benda tu ada.... (tapi ai dah siap2 print screen gambo makcik tu lg.... haha...... langkah berjaga2, klu tak dpt gak nanti, tau la ai nak buat apa!!).

Ai ingat pasni ai nak cari agent2 yg boleh COD terus ke rumah je lah,  senang...
ai belek2 depan pintu, pilih and bayar kat situ...
malas ai nak jadi pungguk rindukan bulan jatuh ke riba.... 
ai pun byk keja lain nak buat..... 
baik ai keluar ngedet ngan husband ai, 
lg dpt pahala dpd menunggu buah tak gugur.





OLDER POST :   RESEPI FILLET KETAM RANGGUP YG MUDAH DAN PANTAS

14 comments:

  1. hopefully by now dah sampaila tudung tu... sian tul kita baca ni mm:-)s

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yess!!!!. Dah sampai!!!.
      Thanks atas simpati dari you... hehehe.

      Delete
  2. hahahhaaa..MM, itulah dugaan kalo beli online..tak sabar nak tunggu barang smpai..
    in shaa allah sampai nanti...aminn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Linda - Tq. Alhamdulillah I dah dpt pun tudung tu ptg tadi. :D

      Delete
  3. wah..utk satu event satu paridah ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nafisa - Tak lahh...... beli pun sbb "sedap" dipakai utk jenjalan.

      Delete
  4. hahahaaa.. aku nak tgk ke"cun"nan bokde ni pakai pareda...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha.... muncul kau ye?. Aku baru nak ngumpat.

      *Tak ler cun sgt.... tp selesa la aku pakai Mei, berbaloi ngan harga.

      Delete
  5. Replies
    1. Hehehe...... kalau akak beli dgn saya, saya jual RM500. Hahaha... gurau je. Harga dia?. "Biarlah rahsia'..... nt la senang2 kita berEmail2 ye.





      Delete
  6. ni percubaan kali ke3 nak komen entry ni., macam macam hal betul... kalau ada keluar komen ni memang best la, sebab dah dua kali gagal..

    tapi dah lupa pula apa komen sebelum ni... haha

    makin lawo la sam pakai tudung mahal ni.... ha nanti masukkan gambar tudung dan tuan nya sekali ye....

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3 kali gagal?. Takde pun komen 1 dan kedua?.
      Comment box saya ni ada problem apa2 ke?. Nak jugak feedback dari pembaca kalau2 comment box saya ni tak mesra pengguna. Dia takde mintak apa2 code no. utk diisi kan?.

      Delete
    2. bukan masalah comment box ... masalah berebut dengan ahmad ni ..hah

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...