Sunday, September 22, 2013

Produk-Produk Kecantikan dari A - Z

 Assalamualaikum..



Baru balik dari ber"cili crab"  di tepian Senibong...  dan mata melekat rasa nak zzzzz...... tapi still ada hati nak update belog.      Di tepian jalan keluar, berderetan gerai2 berupa pasar malam kecik.  Satu yg menarik minatku ialah longgokkan bakul2 anyaman yg terjual di bawah lampu itu,  menarik rasanya kalau diguna sebagai menyimpan shawl2 yg kian menggunung.. tapi peluang itu kubiarkan begitu saja, meski hadirnya jejaka penjual itu sekali-sekala cuma sebab kami ada agenda lain yg menyusul selepasnya.




Makan cili crab, teringat pula kengkawan lama.   Bukan apa, teringat gurauan mereka nak merasa air tanganku........ menu tak nak lain, nak cili crab!. Hehe... entah apa khabarnya mereka?.   Moga baik2 saja....  


Mlm ni, teringat juga pada x-osmetku.... bukan kerana cili crab itu tapi tentang topic2 kewanitaan yg sering kami bincangkan... 

"Sam, kau ada jual bedak kryolan tak?".  

"Kau pernah dengar tak Dnars Skincare?".



Jawapan aku...... aku pernah dengar, tapi aku tak jual.. dan aku tak pernah mencuba pakai.

Tapi tetiba...Hari ni ada orang mintak aku tolong jualkan semua produk2 di bawah.  



Adilla Beauty Care 
•Afiat
•AJGM Mahkota
•Al Wafi
•ALB
•Almas
•Andromedical
•Anugerah
•Anyys Beauty
•Ar Razi
•Arabica Goat Milk
•As Sauda
•Askmara
•Atika Beauty
•Aura Wellness
•Aura White
•Avail Beauty
•Awin
•Ayuzip
•Beauty Garden
•BellaVita
•Bio Sirih
•BioAsli
•Biodex
•Biotropics
•Bot Industries
•Chanteq Purnama
•Che Mah
•Citra Lestari
•Crystal Liz
•Crystopea Avenue
•D'Astana Manggis
•D'Farra Beauty Care
•D'Herbs
•D'Masha
•D'Navechee
•D'Zara Beauty
•Dara Natural Herbs
•Dcl
•De Bella
•De Putih
•De Wajah
•De-Myth
•Delisa
•Dnars Skincare
•Dr Eyes
•Dunia Herbs
•Durex
•Dya Dmasha
•Easy Iqra
•ELDA
•Era Edar
•Eriesya
•Eskayvie
•Ezlyn Multi Resources
•Family Brand
•Felinna
•Felisa
•Fereena Beauty Care
•Figure Up
•Fortune Resources
•Gano Excel
•Gesundheit
•Hadi's
•Herba Nusantara
•Hijrah
•Hiraq
•HPA
•Hr
•Ihb
•Imed Lab
•It House
•Jamu Jelita
•Jamu Mak Dara
•Jamu Ratu Dara
•Jamu Ratu Malaya
•Jershima
•Jun Gong
•K Brothers
•Kaisara
•Kedah2U
•Khaula Trading
•Leesa Formula
•LHR
•Lifestyles
•Made In Asia
•Made In Usa
•Madrasah Darul Quran
•Maixara
•Maksu
•Masha
•Megah Perawan
•Mildia
•Monavie
•Mustika Ratu
•Naqia
•Natasya
•Natasya Gold
•New Image
•NFA
•Nona Roguy
•Nouvelles Visages
•NU3 Shamelyn
•Nurbeautyline
•Ombak Besar
•One Drop Perfume
•Orang Kampung
•Oze Marketing
•Pearl
•Pixy
•Pl Natural
•Pt Natural
•Pt Widuri
•Puteri Alya
•Putri Binari
•Ratu Perawan
•Rich & Healthy Resources
•Ronasutra
•Royal
•Saanen
•Sabit Banani
•Saffron Intgrated
•Safi
•Sariayu
•Secretleaf
•Sendayu Tinggi
•Sensa
•Seri Mahkota Dewa
•Shafi
•Sirah
•Sirehemas
•Thanaka
•Tia Amelia
•Tropica Beauty
•USA
•Ushine
•V'Asia
•Vida Beauty
•Warisan Salju
•Wetra
•White Beauty Perfect
•White Pearl
•Yusmira
•Yusmira Gold
•Yusmira Herbs
•ZMasha




Banyak kan?.   Sure tak semua produk tu aku pernah guna...  cuma, kalau setakat jualkan tak menjadi masalah pada aku... as long korang memang dah biasa pakai produk2 tu.  Yg mana aku pernah guna, aku akan cakap pernah guna dan aku tak keberatan jadi testimoni.. yg mana tak pernah, aku akan cakap terus terang tak pernah.   Senang camtu kan sebab aku ni cuma tolong jualkan je, bukan duta.


Sebarang pertanyaan boleh emailkan ke missmirror@ymail.com

2 comments:

  1. pakai produk campur2...pencuci muka lain, scrub lain, bedak lain...mask..satu tiub 2 kali pakai setahun pastu piungggggg....lego!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn di"piunggggg"........ bagi pulak Cik Abg pakai dpd terbazir. Muka lelaki kan tahan lasak... hehe.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...