Thursday, October 17, 2013

Tudung dari langit... :D

Semalam kan ai ada war2kan seantero dunia yg ai menang contest tu kan?. Ni la hadiahnya....   Ya Allah!.   Mestilah ai suka.  Of coz!.  Dapat PERCUMA!.  Sapa tak suka kan??.    Mana taknya... seharian ni ai memikir2, tudung apa la yg ai nak kenakan dgn baju ala2 punjabi kaler kelabu asap mengerlip2 utk graduation day si Ain.  (anak punya majlis, si emak yg melebih2.... kekeke... bukan apa, sepatutnya baju punjabi kain keras berbenang emas tu dipakai masa raya haji aritu... tapi dgn cuaca yg panas terik kat BP tu, tros terbantut niat nak pakai... tambah pulak bukan nak gi mana, sekadar melepak je kat rumah emak/MIL, cam tak sesuai pulak... pakai utk gi sekolah Ain ok la kot?.:D).


Baju punjabi tu..... next time upload.




Terima Kasih KRIESHIE...   Macam dapat baca pikiran ai je Butik Krieshie ni!!.   Ai mmg tgh carik leopard coklat ni la....  tau2 Allah turunkan dari langit.. alhamdulillah.  Krieshie hantar by hand tadi, jumpa kat Mc D.   Tapi tak dpt borak lama, almaklum memasing busy, anak2 pulak tgh byk homework.  

Sapa2 yg belum tau, lokasi Butik Krieshie ni  kat Angsana, Tingkat 3, sementara kat Kota Tinggi pulak di Simpang Makam.   

Marilah singgah beramai2!






Itu ari pun dpt SK2 dari "Langit".... haha.... trima kasih kpd pemberi iaitu adik iparku.. 


Alhamdulillah syukur ke hadrat-Mu Illahi atas segala rezeki2 yg diturunkan dari "langit".





  

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...