Thursday, November 14, 2013

Tak Sangka

Tak sangka...



Tak sangka ai.... yg hari ni ai cuma masak 1 jenis lauk je.. (eh 2... termasuk goreng telur ikan).    


** "student kelas memasak ai"  arini memonteng sbb sibuk nau nak ikut ayah dia gi keja.







tak sangka...
lepas makan nasi, boleh lagi kami makan pizza2 ni... sampai abis..
(ni IRP belanja sbg menyambut 10 Muharam, padahal ai dah kenyang pun,
tapi dah dia sibuk nak belanja... makan je la..:D.... alhamdulillah..).







dan tak sangka... Nuffnang masih percayakan ai.......(selepas 2 minggu beliau
sepi tanpa berita, sangkakan terus takde sampai taun depan)..
Tq Nuff....  tq SONY and FORD..
and tq frenzssss.... 


Tak sangka...
esok dah last day bebudak gi sekolah utk sessi 2013 ni...
tak sangka... cepatnya masa berlalu...


Tahniah buat adik2 cumil  yg berjaya dlm UPSR,  kpd yg tak berjaya jgn la bermuram durja... kegagalan dlm UPSR bukan la titik akhir hidup ini... happy kay!.

4 comments:

  1. dapat pahala belanja keluarga sempena 10 muharam...hehhee..
    bestnya MM budak2 dah nak cut sekolah kann...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha'ah kan... tp tu la.smlm cuma sempat belanja pizza je sbb penat dah nak keluar cari kedai makan...

      Delete
  2. tak sangka dah nak abis tahun 2013...

    ReplyDelete
  3. Tak sangka ye... haah...
    Ni maknanya kita hanya mampu merancang.Allah juga penenyu segalanya...
    Tak sangka..alhamdulillah atas semua rezki Allah kepada kita ...semoga ditambah lagi rezki ni

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...