Tuesday, December 10, 2013

Kajang dan Tudung Percuma..


Semalam melawat nenek di Kajang..





Pegi balik hari je... sebab tu la tak sempat menyinggah rumah korang (alasan klise seorang blogger pemalu). Sorry ye teman2 blogger semua yg tinggal di sana.... tapi kalian selalu dlm ingatanku, especially waktu makan.. sebab sedap Makcik restoran ni masak... cantik pulak mural dia lukis ni kan?. Nama restoran tak ingat la pulak ai.






                       



Best pulak jenjalan dgn tudung PERCUMA ni...  haha. 
baru kali ni dpt snap gambo sbg penghargaan.. walaupun dah berkali pakai.

Lokasi :  1) rumah Cik Anoi...    2). Rumah my BIL

yg ni dari Fareeda Azie Zinie, tq!!




yg ni dari  Krishie Only You, TQ.




Orang berbudi kita berbahasa, orang memberi kita hargai kan Mak Kiah?. Terima kasih kepada usahawan2 tudung yg dah bagi Makcik menang contest selama ni. Moga bisnes anda terus maju.




10 comments:

  1. Alhamdulillah..asyik dapat hadiah je sam.. sesuai nampaknya..cantik sam pakai tudung tu. Nenek sihat? Bagus cucu dia ni ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ. Nenek tak berapa sihat sgt Aisy... biasa la org dah tua.

      Delete
  2. MM..contest mana yang hadiah dapat tudung tu...nanti nak join gak..hikhik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZZ - cuba ZZ klik link Fareeda Azie Zinie yg I dah birukan tu... contest masih terbuka lg. I je yg dah tak dpt join lg sbb dah pernah menang.

      Delete
  3. cam biasa jer tengok laluan tu... hehehe.... dekat rumah mummy la tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun tetiba teringat Mummy sebaik lalu jalan tu.... hehe.

      Delete
  4. Hai sis shomel jer.nanti singgah blog kiter tau....new blogger. tq

    ReplyDelete
  5. Hai MM....mcm comel je pakai tudung tu...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Mama.... tq....
      tudung free la katakan.... hehehe..

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...