Saturday, February 22, 2014

Nuffnang dan Ikea

Padahal CPUV ni muncul sejak 19hb yg lepas, tapi baru hari ni berkesempatan membuat "kenduri kesyukuran" kat belog.   Walaupun sikit (cuma dpt 2 je awal taun ni) kita kena syukuri puan2.. supaya dia makin beranak pinak. Wah!




Terima kasih ler IKEA dan LANEIGE kerana sudi muncul dalam belog "MISS MIRROR" ni.. walau kat rumah aku ni cuma ada 1 je barang IKEA.. itu pun hadiah dari seseorang, sebijik kerusi malas putih.. (sebabnya... JB ni ada ke Ikea??.  Ke aku yg tertinggal keretapi?).



Ini le bendanya tu.... memang sgt berguna, especially utk org2 yg dlm pantang.  Kalau kau beranak adik2ku... boleh la guna "kerusi malas" ni untuk baring, tambahkan satu bangku di depan utk kau lunjurkan kaki, takyah susah payah  tido bantal bergunung2.   Pasti akan ceria hari kepantangan yg kau jalani tanpa meroyan.  


                      
Sponsor kedua datangnya dari LANEIGE... tapi yg ni aku blom buat homework lagi, kalau you all  nak tau lebih lanjut korang klik la sendiri nanti  kalau2 iklan tu muncul kat sini...eh aku tak paksa2 KLIK  ye.. aku cuma bagi cadangan je.

Kay bai... nak makan pencuk cili berapi yg aku buat tadi.



12 comments:

  1. waww murah rezeki tuu..tahniah ekk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. T.kasih Mizz.... syukurlah kan, dpd takde langsung.. :)

      Delete
  2. Ada juga tu...nti beranak2 la dia..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.... beranak pinak sampai keluar cucu.... aamiin..

      Delete
  3. BE mila pun branak pinak kak..syukurrr...kerusi malas tu cun laa walauoun org bagi..kuantan pun xdak Ikea, selalu meroyan kalau tgk org duk shopping ikea, haha

    ReplyDelete
  4. Eh blog cik puan mirror ni kan memang selalu ramai readers...tak lama makin banyaklah income... amin.. kes yg bizy sangat aritu apa.. alahai.misteri tul

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang misteri Aisy.... sampai tak mampu nak luahkan.. hahaha..

      Delete
  5. Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inshaallah Nak... nanti free2 Makcik singgah.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...