Wednesday, February 19, 2014

Shawl Polkadot Untuk Exersize...

Assalamualaikum.... hai darlings!!!.


Jap lagi nak keluar gi exersize ngan my MIL.. kitorang punya exersize tak susah mcm body builder........ just ronda2 jalan kaki sampai keluar peluh, that's enough.   Exersize manja2 je...


Ok.. nak selongkar gerobok jap nak cari apa yg nak dipakai arini...


Sejak terpandangkan wife "Bang Haron Mustafa" begitu anggun dgn tudung polka dotnya,  Makcik terus kembali sayang ngan shawl Makcik yg mulanya terperosok bagaikan anak tiri ni.



Comelnya bini Bang Haron ni... tapi tak tau la beliau beli Polka Dot Shawl tu kat mana, Makcik punya cuma kat Cotton On je Nok.. 


Mesti Aaron Aziz makin sayangggggg dgn isterinya yg semakin cantik berhijab.   Alhamdulillah...  



Tapi kan... setiap kali nak keluar exersize mesti kitorang ngeteh dulu kat memana.... haha.   Sihatkah itu??.   Apa2 je la kan janji happy!!.     

2 comments:

  1. wahh..seedapnya makanan di bawah belah kanan tuuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kupang cheese tu mmg sedap Linda... semangkuk rasa tak cukup.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...