Sunday, March 9, 2014

Menangisi MH370 sambil berAIDIJUMA

Hanya mampu berspekulasi di dalam hati..
hanya mampu memanjatkan doa2..
Moga adanya sebuah keajaiban..
Utk seluruh ahli keluarga penumpang2 MH370.. moga Allah titipkan ketabahan.
Sesungguhnya..
kesedihanmu... kesedihanku jua..
berat mata memandang.. berat lagi bahu yg memikul..


*sedih... sampai mengalir air mata aku terbaca msg dari sang ank yg mengharapkan kepulangan  ibunya yg masih dlm pencarian..




Ya Allah tersentuh naluri keibuanku... kerana aku jua adalah seorang ibu..
*update :   Ada yg kata msg tu rekaan.. ya ke??.   



Hari ni bawak Ain jenjalan.. adik2 dia gi sekolah.
Outfit of the day -(OTD = mengikut kamus insta..) - BerAIDIJUMA kita hari ni.. Atas kepala ai tu bukanlah hoodie sbgmana sangkaan Datin Z... actually bawal AJ yg ai lipat2 menjadi "hoodie"..  Ok tak?









    






Takde la byk sgt koleksi AJ yg aku ada....  yg tulin  2 helai je... yg fake ada selai itu ari terbeli kaler kuning corak songket2..... kekeke.. Siap mengaku tu ada terbeli yg fake.     Jadi sapa2 nak hadiahkan yg tulin, dipersilakan ye.... sbb I loikeeeee ;P






4 comments:

  1. Eh.. AJ yang ni...saya pun ada. Tapi xreti pakai style macam ni. Kekdah biasa n buat selendang je saya tahu.

    Tak ada khabar lagi kan.. risau nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. *Oh tak sangka tersama pulak citarasa kita ye.

      *Aisy, MH370 - kalau khabar2 angin mmg byk cuma tak tau la mana 1 yg betul.

      Delete
  2. cantik bergaya adik mat som ni...pray for MH 370

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...