Tuesday, May 20, 2014

Nuffnang kali ni nak beli Pandora je la...

"Teruslah menulis walau blog anda dah takde iklan...
Itulah bukti sebenar keikhlasan seorang blogger  dalam penulisan" -  bukan fatwa pujangga yg cakap tapi  Miss Mirror

*peringatan untuk diri sendiri.   Hik hik..






Waaaa!!.   Dah ghaib semua CPUV Makcik!!.  Sampai ati tau Pakck Nuff ni!. Semua dah credited. Tapi blom cashout'kan lagi.    Emmm... anyway, alhamdulillah... bersyukur ler jugak walau blom bleh ku belikan emas (boleh jugak kalau ku beli emas, tapi dpt anting2 sebelah je kot.. hahaha.. now harga emas RM160/gram).... tapi kalau beli original pandora (Australia mari) inshaallah bleh la kot, kat sana harga affordable...  jom sapa nak kirim??.  ;).   Ehemsss...  tunggu aku beli dulu ye.. kalau lawo, nt aku bagitau korang.   Tak lawo... aku diam2.  Haha..






Semalam - Berbokitta kelabu asap  ketika menemani IRP nyoping baju
IRP tau yg nyoping, bukan aku... sedih ni T _ T 




*Keikhlasan itu umpama seekor semut hitam di atas batu yang hitam di malam yang kelam. Ianya wujud tapi amat sukar dilihat


*Sebuah amalan kecil yang dipenuhi keikhlasan mampu mengalahkan amalan besar yang tidak diiringi keihklasan.

*Setiap pujian yang datang adalah ujian bagi tingkat keihklasan anda.



p/s :    Masihkah anda terus menulis dlm apa jua situasi ye puan2?.   Jika ye... tahniah!.  Ternyata anda adalah penulis yg IKHLAS...

8 comments:

  1. alhamdulillah...tak pun belanja knor ni hah...

    tulis aje..apa2 pun knor setia membacanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya ke?. T.kasih Knor sbb sudi jd pembaca setia.

      Delete
  2. Waw pasti banyak income blog ni. Tahniah Sam.. cer agihkan sikit kat pembaca setia ni..haha.. tudung lawa tu bagi hadiah ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...... blom cash out kan pun Aisy.
      Tq atas ucapan tahniah.

      Delete
  3. 4 tahun sekali dapat iklan. .tapi akur la...blog tak glamer...tak rajin blog walking

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wuishhh.... mana tak glamer pulak. WWW dot com lagi tu!!. :D

      Delete
  4. heheheh...banyak gak tu boleh beli pandora kan.. :) alhamdulillah..rejeki.. :)

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...