Friday, August 22, 2014

Wanita Berjubah Hitam

Assalamualaikum.... and afternoon kpd non muslim.




Wedges SEBELUM DIGORENG:  kentang yg direbus dan dipotong baji, goreng bersama salutan tepung  + kiub magee + garam + lada hitam.  Goreng dgn minyak penuh.


Ok lah.. itu je resepi yg mampu kusumbangkan hari ni... selainnya.. terpaksa la korang layan gambar2 Diva berjubah hitam spt di bawah...



  










Menurut kawan2 aku di Kay Ell - 90% penumpang train yg dinaikinya pagi ni berpakaian hitam/suram.    Kat Jb pulak...  aku tak merasai sgt suasana tu.  Mungkin sbb Thomas and Friends tak pelawa aku naik train..  Cuma kat shopping complex tadi.... ada la dlm 30% berbaju hitam (termasuk la pekerja2 restoran Manhattan yg memang dah sedia berpakaian hitam setiap hari).   Terasa sebak la jugak tangkai jantung hati ni tetiba... hampir2 nak menangis kat tgh2 jalan bila tengok sana sini suasana mcm suram di perkuburan..  (masa  kat rumah dah nangis, tengok waris2 penumpang MH17 tu nangis)... pastu IRP marah sbb dia kata esakan aku kat depan tenet tu  mengganggu dia nak berehat... hahaha.


p/s :  Yg aku ni pulak... berjubah hitam bukan pasal tu sgt.... tp sbb tgh blaja2... kot2 one day jd pakaian harianku pulak...  siapa tau kann?.




7 comments:

  1. Ayu sungguh wanita berjubah ereeng tu weh...
    Ala-ala gaya retis gitew.. ahakss

    ReplyDelete
  2. Assalam,

    wah mengancam... cermin mato tu...auwww

    ReplyDelete
  3. Knor setiap kli keluar rmh, hitamlah pakaian knor...

    ReplyDelete
  4. wowwwwwwwww anggun, terpegun seketika menatap wajah diva..

    berjubah hitam tapi ia tampak menawan..

    ReplyDelete
  5. Saya pakai juga jubah hitam...tapi di masa nak cepat.. hihi.. sarung je jubah hitam bila nk g hantar anak ke sekolah atau nk g kedai.. har tu masa jumaat tu, tak pakai hitam, murid murid ramai yg menanya, sb di sekolah saya 80% pakai hitam putih, saya je pakai warna belacan gelap..hihi.. dah jubah hitam ada 2 je, tapi dua2 pun tak dibasuh...hi,

    ReplyDelete
  6. Memang comel pakai mcm tu he he he

    ReplyDelete
  7. nampak gojes sangat biler akak pakai hitam.. :)

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...