Saturday, November 22, 2014

KOMTAR (JBCC) terkini

Kompleks Tun Abdul Razak (KOMTAR) JBCC.... 
Terkejut ai sebaik melangkah masuk ke perkarangan bangunan KOMTAR yang penuh nostalgia remaja sunti ni.  Banyak yang telah berubah.   I loikeeeee.....
Tapi tempat2 kenangan itu dah takde lagi..  sob sob sob.


Wahai anak2 Mama, dulu di sinilah tempat Mama nyoping stationery zmn remaja sunti 16 tahun. Tempat mkn2 dgn kengkawan di hujung minggu. Dulu ada restoran Yummy (ala2 KFC) kat ground floor tu.   KOMTAR adalah antara shopping complex terawal selain dari Holiday Plaza.



Ok bagi tuan2 dan puan2 yg dah lama tak gi KOMTAR.... selamat mencuci mata. Sorry tak bawak DSLR.. kualiti gambar agak kurang memuaskan.













Secara keseluruhannya.   Ai suka dgn perubahan ini. Pilihan barangan2 yang banyak, contohnya... Fossil, Dior, Jelly Bunny dan mcm2 lagilah..  

Ok lah itu je nak tulis.. Selamat berhujung minggu.




p/s :  Just my personal opinion.

5 comments:

  1. oohh.. lamanya tak kesana.. last time pergi kot 15 tahun lepas gamaknya.. mahu sesat barat.
    ps: makanan yg mengiurkan!

    ReplyDelete
  2. Komtar zaman Saya dah tenggelam dek city square....selalu parking kat komtar tapi beronggeng kat cs...SBB parking CS mahal

    ReplyDelete
  3. Mcm2 kisah suka duka di Komtar, biasanya tempat melepak di hujung minggu bersama kawan-kawan tahun 1985-1987....

    ReplyDelete
  4. kosong je Komtar sekarang... dulu penuh semua tempat... saya pun dulu pernah pegi sini... tempat shopping wajib dulu dulu

    ReplyDelete
  5. banyak kenangan rupanya ye....

    baru sekali jer masuk komtar..mcm tak suka je..

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...