Monday, March 2, 2015

Pinggan Kaler Apa Yang Cantik?

Datang sini bukan utk enjoy kan...
jadi perasaan tentulah berbeza dari masa kita sesaja holiday.
Perasaan nak nyoping sakan tu memang dah takde dah...
atau erti kata lain...  dah ke laut!


Oleh kerana mood nyoping dah ke laut.. jadi hari ni kita pun "picnic" la ke laut..
Begitulah ceritanya.














p/s:    Sungguh pun dah tak minat nak nyoping...   pinggan mangkuk tetap jugak kena beli kan?.  Kalau tak,  nak makan dgn apa plak   sepanjang bertahun2 kat sini nanti?.    Ada idea tak... pinggan kaler apa yg cantik?.   Idea please...   Maksud ai corelle.









4 comments:

  1. semualh cantik2 belaka.. hihi
    MM pg satu family ke berhijrah kt sana...?

    ReplyDelete
  2. aa..saya pun ada terfikir pasal shahsal dan ain? semua ikut ke tu? ke ain tinggal sebab dia sekolah asrama?

    eh komen lain lak... pilihla yang last sekali,,.saya suka coraknya

    ReplyDelete
  3. kat sana pinggan kan cantik2 sememangnya... kalau malas pakai pinggan carik daun pisang hahaha... tapi saya lebih suka pinggan style mexico atau turki... kalau murah lah...

    ReplyDelete
  4. lama tak melawat blog MM. Ooo MM further study ye. Sambung Master ke PHD. Anyhow selamat belajar dan jangan malas2 study ye....heheh. Nasib baik sambung belajar kat Perth je, boleh balik BP 3-4 kali setahun , flight murah...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...