Sunday, March 1, 2015

Sebelum Kuliah Bermula... Jadi Blogger Tegar Jap

Assalamualaikum..   Sementara kuliah belum bermula ni.. bleh la jadi blogger tegar jap!.  
Ibarat macam ular sawa... makan seekor kambing, kenyang seminggu.  Macam tu la kita para blogger ni uolls..  time tak busy, buat la entry byk2... so bila busy nanti dah takyah buat2 lg.  Khe3.


Tadi ronda2 dgn "suami2 orang".   Kedai runcit adalah antara yg dironda.    Pastu ada la beberapa kedai lain.  Terbeli la seketul dark coklat mkn reramai dlm keta...tetiba sakit perut memulas2... pelik plak ai.. tekak belacan gamaknya ai ni dah tak mampu nak terima coklat lagi.







Jakon ai dibuatnya melihat keunikan lemon "sorang" ni.  Lawo kan... mcm apam dot dot.. eh apam dot2 yg mcm dia.


7 comments:

  1. sama la kita MM.. eija pun kejap ada kejap xde... kdg2 xde idea nk update... da la newbis org tak bpe knl lagii hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eija - klu time xde idea.. Share je apa2 resepi.. Hihi.. Inshaallah bermanfaat sampai liang lahad.

      Delete
  2. lemon tu pelik rupanya....sekali tengok macam puding pun ada...:-))

    ReplyDelete
  3. klu perut kosong mkn coklat mmg akn sakit perut...blum kaji lgi knapa ?..
    ada ker jus lemon tu, leper semcm jer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo I see.. Tp smlm perut kenyang baru kluar rumah.

      Delete
    2. Oo I see.. Tp smlm perut kenyang baru kluar rumah.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...