Friday, April 17, 2015

Dari Raut Wajah Boleh Dikesan Ke Rajin Masak Ke Tidak? (9 gambar)

Assalamualaikum Makcik2!!.


Atas permintaan "peminat2 ai" (sah! bajet retis si Sam ni terperasan ada peminat.. haha)..... ni ai uploadkan pix.  Tapi... sorry... pix makanan tak banyak sbb tiap kali makan, belum sempat snap dah masuk perut. Kah kah kah.    You see...  betapa sedapnya ai masak kannnzzz..    Itu pun tergamak my fren buat emoticon terkejut bila ai cakap ai tgh busy masak mcm2 jenis lauk utk gi picnic, tak sempat wassap.


"Sorry...   selama ni aku tersalah sangka dgn kau, aku sangka kau jenis tak suka masak.."

Isk isk iskkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....  kesian ko Sam.  Hanya kerana rupa parasmu yg cute ....  membuatkan org ingat ko cuma jenis yg kilat2kan kuku dan betul2kan sanggul.   Oh!  No way!!.   Women still women!.   








Best kan kalau ada caravan cenggini...   pastu buat trip gi Sydney.   Tapi 2 minggu la baru sampai.  tak rela ai...  menangis  sengsorang kang sbb memonteng kelas!






Lama kan tak cerita pasal anak dara ai yg sorang ni.    Mereka dah makin membesar.   Masing2 nak privacy, jadi byk cerita yg Mamanya perlu tapis2 sebelum ke udara.




Si bujang ai ni pun dah makin membesar.  10 years dahhh.  













ha!!.   Ni je la Nafisa, pix makanan  yg mampu ai persembahkan utk you!.   Ai buat "pizza stupid" itu ari... mee goreng, ayam pindang, sambal belacan.. isi kat mangkuk tingkat bawak gi picnic.  Mmg mables mkn kat tepian pantai.




p/s  :    Dari raut wajah boleh dikesan ke rajin masak ke tidak?.   Kalau camtu....  meh la kita berfurdah je...   hehe..

6 comments:

  1. Hihi... tak kisahlah nampak ke tak nampak yg pasti diri sendiri tahu.
    Kakak tengok pizza menggoda aduhai:)

    ReplyDelete
  2. Ooo anak anak semua ikut la eh mm?sori kalau dh prnah cite maybe hany trlepas baca kot, besh x mm kt sana? Ok mmgla hujan batu dinegeri sendiri,n lgbesh di negeri sendri kan...tp hmm kdg2 negeri org ni besh jugak utk pengalaman kita kan...

    ReplyDelete
  3. Oh...asalkan air tangan sendiri...kompem sedap hehehee

    ReplyDelete
  4. riak wajah pun orang bolwh nilai ? bahaya tol :-))

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...