Friday, January 8, 2016

Moga Beliau Jadi Billionaire

Saja post "peti ais" special ni untuk penginsafan diri sendiri..



"Perbaikilah masa lalumu dengan berzikir kerana tiada amal yg mudah selain berzikir".

Boleh buat time duduk, berdiri, jalan2, buai anak, tunggu train, tunggu suami dll..



Salam jumaat semua...

Hari ni aku tak keja.  Memang hensem la boss aku tu sewenang2 bagi cuti.  Ibarat orang mengantuk disorongkan bantal.  Hanya Allah yg mampu membalasnya dan aku doakan moga beliau jadi billionaire!.  Hihi..






4 comments:

  1. Aduh.. insaf tgk peti ni.. tak besar namun muat objek besar.. gerun sgt..

    Bila dah cuti tu, banyakla menu air tangan sendiri ya? Ai..baik btl bosnya bg cuti gitu je ye.. bagus nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha'ah.. baik ati sgt beliau Aisy.. mcm tau2 je badan ai dah letih sgt minggu ni.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...