Friday, January 29, 2016

Qistina Adalah Anak Kandung Saya

Happy 13th birthday to my most awesome daughter, Qistina.   Nothing can be compared to the feeling of pride when I get to see my kid grow up wonderfully into such a beautiful and  genius girl (kalau bukan emaknya yg puji sapa lagi kan?. Ni Mama tgh doa la ni).

Qistina..
My prayers for u today is u remain healthy, wealthy, happy and I hope you succeed in whatever u do.  My blessing are with u.. always.

Love u with all my heart.




Dari Mama Qistina yang sebenar.
Miss Mirror a.k.a Sam

Sebab Qistina asyik sibuk tanya... 

 "betul ke Qistina ni anak Mama, Mama tak pernah tunjuk pun pix masa Qistina dlm perut?".

Ada sebenarnya.. tapi album semua kat Jb.  Alahai anak.. macam2 hal!!.   Nenek pun tak pernah tunjuk pix 3D masa Mama dlm perut.. tapi Mama yakin je Mama anak nenek. Huhu..



9 comments:

  1. Hahaha...anak2 ni ada2 sajakan, apapun selamat hari lahir qistina, moga cemerlang dunia & akhirat ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Aryan 4 de wish.

      Tu la kann... over thinking je kan ank2 ni.

      Delete
  2. Happy birthday darling qistina boleh gitu tya mama ye....luar kotak ni....

    Cer tunjuk muka sikit anak tu hah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Kak Nor.
      Muka?. Anak2 saya pemalu orangnya. Hihi..

      Delete
  3. Happy birthday Qistina.. moga ceria dan berjaya serta menjadi contoh utk adik dan kakak..

    ReplyDelete
  4. Dia dah nampak matang, dan berkeyakinan tinggi sewaktu berkunjung ke sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh ye?. Saya bersyukur melihat dia mula happy dgn dunia barunya di sini.

      *ehhh bersaya2 plak saya ye Cikgu Matsom.. kekeke

      Delete
  5. adoi soalan qistina ..huhu..

    nasib mama nya ada jawapan

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...