Tuesday, September 27, 2016

Pelbagai Dekorasi Kek Aussie Di Hari Jadi Ain (7 gambar)

 Assalamualaikum.........

Alhamdulillah.. walau tak disambut meriah sebagaimana zaman tadika, Ain ceria 
menyambut birthdaynya kali ni.

Seharian habiskan masa dengan mama.. jalan2, makan2... dll.
Maaflah birthday kali ni takde kek dari air tangan mama.. sebab mama diserang batuk
berlarutan. Tak syok la nak membaking time2 bervirus macam ni.. takut tercontaminate kat kek je. Padahal bahan2 dah beli.

So... kita layankan je la pameran kek yang kami hadiri tu ari.  Layanzzz!!. 

Biar gambar berbicara...






Yang ni first price!.









eh ni bukan kek..






Mama pun tumpang ceria tengok anak ceria..





Dahhh.... niteee!!.

p/s :   Pelbagai dekorasi kek di hari jadi Ain.. tapi bukan Ain punya k!. 😝😝


Update 08/10/2016 -  well setelah Mama sembuh buat jugalah kek utk meraikan Ain.. below is our celebration pd 8 oct 2016.... cooking with passion 😙😘









6 comments:

  1. perh...hebat2 wedding cake dekat sana ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sbb pertandingan, so dorang buat sehabis baik.

      Delete
  2. Selamat hari lahir ain..moga cemerlang dunia akhirat.

    Wah..cantik2 nya kek tu, sayang kalau nak makan tu

    ReplyDelete
  3. Hihi... Sam ni kakak ingat kereta-kereta comel tu pun kek juga tau:)

    Lepas dah declared nama pemenang boleh rasa ke dik?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak merasa pun Kak Zakie.. 😢
      sbb dorang display je dlm almari.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...