Tuesday, November 29, 2016

Diva Tak Selamanya Di Atas

Follower2 adalah pengiklan terbaik kita!.
Jagai hatinya...
Heran!.   Napa nak diblock bagai?.  Dah tau diri tu berniaga.
Setakat kalau follower terkucil komen sikit2 tu adatlah.. Delete komen je sudah!.
Mungkin peminat sekadar bergurau atau niat mereka ikhlas.

Cerita pasal diva instagram, bukan belog.. tapi boleh direnung2kan.  Dato CT antara yg paling tabah dan professional setakat ini.  Ai tabik spring!.  Tapi paling tabik spring my Kak Zaiton Sameon dan Dato Fazly Yaacob (twitter)... sebab beliau2 sudi follow ai.  Then Dato Chef Wan, Juliza, CP, Lana Nordin, Abby, Kak Ogy (sekadar menyebut beberapa nama yg ai biasa "busy body").. sebab rajin membalas komen peminat.


Instagram ai belum bersedia untuk difollow sebenarnya.... sebab dlm tu penuh dgn selfie2 gedik... takut ada yg termuntah... sorry.  Yg dah terapproved tu tahan2kan la ye, sila bertabah.


8 comments:

  1. IG akak tu..
    Anak2 jer yg rajin update MM..
    Tengok geng anak2 jer yg follow hahhaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo ada "admin" yg jaga ye?.
      Kelazzz Kak Yati!!. πŸ˜ƒ

      Delete
  2. Oh. Jd miss mirror 73 tu kak Sam kita ke? Sy penah nampak komen Sam di ig artist mana tah.. nati nk follow eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMG!!. Pls don't!. πŸ˜ƒπŸ˜ƒ.
      Takut nyesal je nt.

      Delete
  3. Diva depan cermin sudah. Haha. Siapa nak layan perangai ,πŸ˜‚

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mazni - Masalahnya skg.... nak tengok cermin pun tak sempat. πŸ˜ƒπŸ˜ƒ... cemana nak mendiva.

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...