Sunday, December 4, 2016

Muda la sangatttt.... kannnnnn. :P

Assalamualaikum..

Sengal2 plak 1 badan 2, 3 hari ni.
Ni semua gara2 diajak berlari classmate ai tu ari agaknya.   Haha..  saja nak suruh dia guilty.... pfttt.

"Why are you look so young... bla bla bla".

 Semester ni baru sekelas sebab tu baru tau umur ai yg dah makin "remaja" sgt ni berbanding dirinya yg blom mencapai 30an pun.


"Let's run together... I wanna catch the train".   Pastu paut tangan ai ajak lari selaju-lajunya macam dia... hahaha... like a mom with her daughter running together berpimpin tangan.    So childish kawan2 ai walau masing2 dah bersuami..   tapi itulah yg buat ai suka dan jadi penghibur hati saban hari.






Belanja sat bunga rose rumah ujung.  Dah pindah dah "nenek angkat" si Ain ni.   Sempatlah "memfaraidkan"  gelas2 cantiknya kat ai 1 set (jiran pun layak dapat faraid ke?. Just kidding k...  I just suka guna perkataan tu).




Bas tgh didandan cantik sempena Cristmas.



Finally....   ai dah jumpa shawl2 yg sedap kat kepala dan berwajah Malaysia.





Kat bandar macam ada picnic hari ni.    Ramai duduk2 atas tikar kat sekitar  St George Terrace ni macam menunggu sesuatu.    Teringat pulak perayaan 100 thn Batu Pahat.  (Eh tetiba).


Ok.. berbalik pada kisah sengal2 badan tu.. actually kita kena amalkan supplement atau sekurang2nya madu.  Ai je yg dah malas nak consume sejak hubby tak pantau. Haha... syyyyyyhhhhh.

4 comments:

  1. Alhamdulillah. Eloklah awet muda 😍


    ⛔⛔ Jemput singgah blog mazni & komen. Komen terbaik akan memenangi RM50 setiap bulan ⛔⛔

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. moga jadi doa dan berkekalan. πŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ.

      Delete
  2. Tang faraid tu buat akak tergelak besar„ ha3 ~_^

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...