Tuesday, May 9, 2017

Menyesal jalani kemurungan...

Assalamualaikum..

Dalam kehidupan,  ada tak pernah korang suspen menunggu hari?.   (Tapi ai bukan nak cerita pasal menunggu hari nak bersalin... ai tak preggy... tidak2).   Ai bagi contoh macam.. suspen nak exam ke, test ke, nak masuk dewan bedah ke?.  Pernah tak?.

Bagi yang ingin menjalani major operation keesokan pagi, selalunya malam tu doktor akan bagi ubat penenang supaya dapat tido lena.  Tak taulah bagi rawatan2 lain.

Well, itu kalau org nak operate... kalau org nak exam?.   Pandai2 sendirilah menenangkan diri sendiri.  Bacalah..


LA ILAHA ILLA ANTA SUBHANAKA INNI KUNTU MINAZ ZALIMEEN


You know guys...
Tu ari masa ai nak exam (exam apa.. biarlah rahsia)...  punyalah suspen... Masyaallah!.  Sampai demam2, batuk segala bagai.  Rasa nak terputus urat saraf.
Nak sengih pun rasa tak mampu, bagai ada 1 beban yg tergalas.

Selesai mendalah tu... ai tros down.  Kemurungan..  hahahaha...  Tros ilang mood nak buat apa2.  IRP sampai tak terkata apa.


Angkara suspen dan menyangka result teruk...  ai pun berjanji dengan diri sendiri untuk shopping raya ala kadar je taun ni.  Terbantut segala niat nak beli beg jenama hebat sebagai hadiah diri sendiri, lantas beg cikai je sbg pengganti.  (By the way,  biar pun cikai.. tapi cantik dan sesuai dgn tema raya taun ni).



Eh lupa pix handbag takde (sebab ada sorang follower tegar ai yg elergik dgn handbag).. so ai ganti je lah dgn bulu2 yg terkontang kanting pd beg tu.  Mende tah.. beg lelawo ada menda ni plop tercatuk di atasnya, geram2 ai pun gunting!. 😃.  Padan muka!.


Guys...  LANGIT TAK SELALUNYA MENDUNG...    Allah itu maha penyayang...

Setelah suspen berminggu2,  ai officially dimaklumkan telah berjaya dlm exam tu.   OMG!!.  Masyaallah.  Alhamdulillah. Tahniah Miss Mirror!.  Tapi tu lah...  kalau tau lah ai lulus dan tak perlu ambik exam lagi.. pasti LV sbg hadiah diri sendiri.  Cittt!.  Hihi..


No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...