Wednesday, May 27, 2009

JEMPUT SARAPAN SEMUA!!!



Hai.. Salam... Anda sarapan apa pagi ini?
Sarapan Miss Mirror(MM) sebagaimana
gambar yang kat atas tu la.
Makan depan PC...He3... eh jangan la tiru habit yang tak
baik ni ya.. MM dah besar tak pe la..
Bukannya apa puan-puan hari ni
MM ada banyak kerja sikit... tolong my boss cum my hubby.
So.. jemput makan semua... yummy!!!
Hmm... sedap sgt ke? Ala biasa je..
MM masak mee siam pagi ni...
melayan tekak si bujang MM tu..
and... Jus Pink Guava yg segar tu..
(bukan nak iklan..tp memang sedap la jus tu)
Fyzul memang suka...
baru seminggu
dah nak habis 5 kotak.
"Mama... Shashal (panggilan manja dia) nk
Pinggu Wawa..."
Pinggu? Dia ingat katon Pinggu tu agaknya..
Orait... jumpa lagi!!!
TQ pd yg dah sign My GB tu ya...

5 comments:

  1. PAGI2 MINUM JAMBU BATU! TABIK SAMA ENTELAH.

    ReplyDelete
  2. Si Shashal sgt suka ko tau... pantang aku letak peti ais je mesti dia sibuk suruh masukkn botol dia tu.
    Bukan dia je malah kwn2 aku yg aku bagi tu pun suka... dia kata.. kalau ada lebih boleh la bagi lagi..

    Ha ha ha.. Mana ada lebih daa...kalau ada jual kat pasar.. aku pun nak.. Ni dah nak raya ni.. Sedap kalau kita minum dgn air batu.

    Pink Guava kalau nak beli terpaksa jadi ahli bayar RM140.00 kan?

    ReplyDelete
  3. PATUTLA ku carimu entah kemana...sibuk rupenye...bagus tur tlg suami. Aku rasa mee siam tu biasa la kan rasanya takkan mee siam rasa mcm mee bandung kan, tapi yg menarik tu susun atur dia dan pinggan yang pasti menaikkan selera.emmmm....yummy

    Mee siam sato!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. sedapnyee aku jarang sarapan kt umah..weekend je br main masak2 :)

    ReplyDelete
  5. Eh ko Tok Dee
    Tak perasan plak aku ko antar komen kt sini..Anyway tq. Amacam biz Tok Dee?

    Lek BB...
    Apa-apa pun aku tetap rindukan MEE RACUN kat Bee Pee yg aku makan kat Jln Rahmat time aku belasan tahun dulu. Perasannya mcm sedap sgt masa tu... Atau pun mungkin masa tu kita remaja.. semua mcm sedap je, lagi-lagi kalau ada yg belanja.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...