Monday, March 8, 2010

KL MENJERIT!!



Melewati tempat itu..
membuat aku teringat pada kalian
gelak tawa kalian..
masih segar di dalam ingatan...


mengintai dari tirai kamar.... lalu hati berbisik..
"adakah kalian di antara kereta2 yg berpusu2 itu?"


jiwang ke aku ni?
hahahaha... hee tak kuasa!.. aku tujukan kata-kata ini
buat gang old school la..

hai gang bas sekolah semua!!!rindu la kat korang!!
(Irp.. jgn le mareee... I rindu kat Comei...hahaha...yg lelain tu I rindu kat bini & ank2 mereka
salah ker????)


gmbr x tersusun - ni satay kajang masa singgah smlm..
bukan di Megamall


dah bosan nk snap gmbr makanan hotel -
aku klik2 je la kt gmbr landskap kat ruang
makan hotel ni... so nice!

aku mcm takde mood nk nyoping..
layan je la apa yg anak2 nak..
tp sempat jugak beli kain ela utk suami n anak2 kat sana...
utk diri sendiri..nanti la dulu..
dr hari tu berfikir2 masih x dpt jawapan..






owh! ini my favourite!! Pritzel...
mmg yummy!!!

SELAMAT HARI WANITA BUAT SEMUA WANITA SELURUH DUNIA!




13 comments:

  1. hoi pasal turun KL x bagi tau..smlm aku merayau kat KL tau

    ReplyDelete
  2. La.. Mei..aku tak nak menyusahkan ko la.. kesian aku teringat korang susah2 cari parking kt supermarket terkenal tu.. lagipun pergi mcm tak plan sgt.

    ReplyDelete
  3. ye la MM sbb smlm pun KL ada jln yg tutup pasal Letour...sure sesak gilerkan...smlm dari Kuala Kubu ke dataran..kira melalui area rumah akula..

    pagi masa aku keluar rumah tu pun jln dah start tutup, kat area rumah aku la...

    ReplyDelete
  4. MM
    ohhh patutlah blog bersawang..gi KL yea...apasal tak bagitau...boleh singgah rumah yea...hehehehe

    ReplyDelete
  5. alamak sorry la Mei/Mama Miraki...

    MM ni busy.. cehhh..busy apa ya? nk kata menyoping tak jugak... baru nk menyoping ank2 dah menjerit2 nk balik hotel.. x sporting betul..agknya penat dlm perjalanan.

    Senang cerita pergi ni mcm xde persediaan...alih2 pegi..tu yg xdpt nk menyinggah2..

    Mama.. MM cari2 juga bendalah kacang tumbuk tu..tp x nmpk byng.

    ReplyDelete
  6. woi aku ada kat Bangsar dekat area UM tu semalam la!!!! sampai kul 5 gak aku ada kat sana....kalau ko nampak piling rig aku ada kat situlah smlm...iyelah sapa nak sudi jemput aku ni kan..dahlah kasut kotor baju basah dengan peluh muka gelap dek kena panahan matahari tiap2 hari...Ir tunggu!!!!!

    ReplyDelete
  7. la korang ni...wat aku rasa terkilan je lah... ala..entah la.. senang cerita mmg aku xnk menyusahkan korang, Megamall pun sesak sgt, naik lemas aku.

    ReplyDelete
  8. Oh... Dtg K.L senyap2 ya... Tak pe... ada lori ada bus, bulan 6 ni aku turun J.B pun lalu jelah kat rumah tu ya... Gerrrr.... Kajang dgn rumah tak sampai pun 20minit... IRP cik tu tak nak bersedara ke?

    ReplyDelete
  9. ish ish ish...Aniss dulu ko jugak yg ckp ngn aku..rumah ko dgn Midvalley tu punya la jauh mcm BP ke Kashmir?? Kan tiap kali aku ke Midvalley dulu aku tepon kau...pastu ko kata ko busy.. baru ni je aku x tepon, ko terus kecik ati.

    Nk kata senyap2 x juga..sbb aku dh war2kan benda ni kt wall FB aku pd hari minggu tu ari.

    IRP pun ke KL ada keja cik minah oiii... bukan dtg sesaja, mmg x sempat nk jejln.. singgah Kajang pun time dh nk on the way balik.

    ReplyDelete
  10. Sampai bila MM nak memandu sendiri, kata lesen dah ada?

    ReplyDelete
  11. aha...tak tau...org KL semua dah merajuk...

    ala oc...ko letak kat fb, manala aku check time cuti, rumah aku bukan ada internet pun...

    ReplyDelete
  12. anak aku ckp... aaayok tak tayoook..(versi anak pertama aku masa berumur 3 tahun kekal hingga ke adik2nya tika bergurau)

    sebenarnya aku ada berdetik kat hati gak sbb IEM ada kursus/seminar utk point yg penting gak...entah2 OC turun KL...

    bukan kesitu kot, ada kerja lain kan ko turun KL..

    anyway aku provoke ko jer....

    ReplyDelete
  13. Wah hebat ko punya resa BB...tak boleh nk menipu klu mcm ni...tp my cik abe ada keja kt tempat lain la. Ank aku si Shashal pun sejak sekolah ni dia suka ckp "ayok...tak tayok.."
    best pulak dgr..

    Mei ~ aku dh biasa menangani org2 merajuk..ank2 aku semua kuat merajuk..lg2 budak berdua tu. No hal.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...