Saturday, March 13, 2010

PENGHARGAAN KEPADA YG DAH JWB SOALAN TAG

***I just discovered this blog~Pertandingan Photography Utk Amatur Shj~***

Terima kasih ler Makcik Mirror ucapkan buat teman2 blogger yg sudi menjawab tag dari Makcik Mirror yg entah apa2 tu....

Nak tau jawapan bernas mereka... sila klik....

Puteri Cahaya, Mummy Gee, Mamamiraki ~ yg 2 org makcik lagi tu busy.... biarlah... MM tak kisah la... kan kita buat ni just for fun...

Sebenarnya Makcik nak buat soalan yg lebih gempak... tp sedang sedap2 menaip... IRP dah sibuk suruh MM bersiap2 ajak jalan...spoil la... terus terbantut nk reka soalan yg lebih best sikit.. terus PUBLISH je apa yg ada serta-merta tak pikir pjg.... tapi ok gak la kan soalan tu... ala2 soalan utk MISS WORLD gitu! Ternyata jawapan anda mmg spontan & ikhlas ala2 Miss World jugak... teringat kalau utk Miss World.. soalan yg biasa dikemukakan biasanya berkisar pd masalah semasa contoh mcm... :-

1) Jika anda diberi kuasa, apakah perubahan di dunia yg akan anda lakukan....

dan mcm2 lg soalan yg perlu dijwb secara spontan oleh finalis di hadapan juri & hadirin seluruh dunia utk menguji akan betapa mereka ini beauty with brain..... cantik dgn otak? Ala phm2 sendiri la....

Sbg menghargai beauty with brain ketiga2 blogger di atas ni...hari ni Pakcik Google membelanja uoll mee udang je... nak suruh jugak beliau belanja yg lebih best2 sikit.... tapi dia kata dia sibuk... dah maghrib....




Nak suruh dia belanja ABC (Air Batu Campur)... dia keluarkan gambar tulisan ABCDEFG...sampai Z.... camne tu Pakcik Google.???... mau tak mau... minuman uoll order sendiri je la ya... babai. T.kasih daun keladi... lain kali jwb le tag lagi.....

4 comments:

  1. errrrkkkkkkkkkkk...sendawa ni...kenyang makan Mee Udang....

    ReplyDelete
  2. hahaha... jgn lupa baca doa selepas makan Mama...mmg sedap mee udang ni, rugi sapa yg x nk jwb tag tu.

    ReplyDelete
  3. bismillah....erghhhh....sedap betul mee udang ni, besar2 pulak udang dia.. tapi cam pedas sikit la pulak...air...air...mana air ni... waiter mana air? Dah kepedasan ni....err akak mana ada order air kan cuma order mee udang jer? ... eh..ya ka?emmm tak pe la ..heheh

    ReplyDelete
  4. "maaf puan..cerek kami rosak, jadi kalau puan haus silalah minta dgn customer2 lain.. tu ada sorang budak di sudut sana tu mcm tak habis je dia minum air, boleh beli dgn dia ya Puan, harga mungkin boleh dirunding" kata waiter.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...