Wednesday, April 28, 2010

PENYAKIT GILA TUDUNG MASIH BELUM DAPAT DISEMBUHKAN


Lama MM tak merayau ke Giant ni,
sejak berpindah jauh dari lokasi tersebut...

So hari ni....sebab rasa kasihan
pada si Shashal yang dah beberapa hari "kuperap"
dalam "syurgaloka" ni... dan anak bujangku itu
melaluinya dengan sabar...
mana tak sabarnya......kat rumah pun happy, hari2
mengadap TV..pastu request mcm2 makanan
suruh Mama masak..... boleh mengarang resepi lagi...

pagi-pagi buta... MM pun bawak la dia
merayau ke sini...





antara kedai tudung yang dulu selalu MM singgah...
tuan kedai ni baik orangnya.... selalu
memberikan nasihat2 yang berguna....
tapi hari ni tak nampak bayang plak...

pastu MM merayau lagi...
nampak satu tudung syria ni pulak...

alamak!! Cun pulak kat kepala ....

MM pun apa lagi....sambar la 2, 3 helai....
(baru nak zuhud dah asyik membeli tudung lagi...)


tudung syria ni MM berkenan betul...
rasa sedap je kat kepala....
beli 1 warna kelabu ni ....mmg belum ada koleksi
warna kelabu pun....



shawl ~ RM10 je.... MM memang dah jatuh cinta
dengan shawl skrg ni... "lambat" betul MM ni kan?
orang lain dah lama pakai.......... MM baru ni
"berhijrah" ke shawl plak... ala..takpe belum terlewat...

Align Center
pastu.... kan sekarang tgh trend inner 3 layer ni
MM pun apa lagi... beli yg atas tu sehelai ~ ala...murah je tu...



sebab byk sgt koleksi baju merah...
MM pun beli inner 2 layer ni ....actually beli dgn
tudung syria yang disertakan bersama..


menggedix dengan tudung syria dan inner 3 layer sebaik sampai di rumah...


sekali-sekala menggayakan shawl.. ni shawl pelangi
yang baru kebeli tadi.. skrg kira
dah expert mengenakannya....

Sedang menunggu komen si Qistina
tentang tudung2 itu.... kalau dia berkenan
sangat... selalunya MM bagi terus kat dia
mana yang dia suka...
si Ain memang tak berminat langsung
dengan tudung berfesyen ni.. dia
shopping tudung pun dengan ayahnya...
tudung bawal...







2 comments:

  1. gila beli tudung tak pe..janji pakai...jgn gila lain sudah...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...