Monday, May 10, 2010

KISAH BLOG GHAIB DAN PUNCANYA........

I tak sangka plak blog boleh ghaib.......... memang ler..... sebelum ni pun, blog berbayar I yg LIP LAP mengerlip tu dah ghaib punnn, terus ghaib tak nampak bayang...........(OPPPSSSS.... JGN TANYA BLOG APA... rahsia je la) ramai lg yg senasib dgn I....... memang hangus je duit pembayaran yg boleh I belikan 2 batang lipstik M.A.C favouriteku. Dah la blog tu dah mencapai 7 bintang.......... I sendiri pun musykil mcm mana bleh jadi 7 bintang... baik betul kan follower2 I kat blog tu......

Tapi kawan I yg sorang ni lain plak kesnya..... I suka masuk blog dia yg mcm2 info, resepi (sib baik tau sempat I curik resepi2 kat situ)............ ditinggal berbulan terus ghaib. Cam mana bleh jadi mcm tu ya? I ada gak blog lain yg I biar berbulan2, entry semua pasal tutriol je..... tapi masih wujud lg hingga sekarang. Pelik plak ya....

I baru je berangan nak "hidup"kan blog I ni hingga I ke liang lahad......... rupanya kalau dibiar lelama jadi ghaib plak ya..... so, kalau terasa diri mcm dah "dekat2 masa" tu, cepat2lah faraidkan blog kat pewaris2 yg berkenaan.... ishhh tapi password I ni rahsia..... gaknya pasni nak pass pada Ain je la..... I rasa kalau beli domain sendiri tak jadi camtu kot? Entahla..... You all mcm mana?

6 comments:

  1. eh boleh ghaib ke blog nih...hehehe yg free eh...hurmmm

    ReplyDelete
  2. alamak ghaib...heiiii cam misteri nusantara pulak ler

    ReplyDelete
  3. ha'a HANY... mcm tu la kisahnya.. kesian kwn I tu..

    Mama ~ bukannya je mcm misteri nusantara lg...dah mcm org plak...bila lama tak dimanja terus ghaib..(cari lain..huhu)

    ReplyDelete
  4. erk?

    maybe kene delete kot?

    sebab melanggar syarat2 yg ditetapkan..

    salunye blog2 yang ghaib2 nih, yang offer free download...

    sebab copyrighted...

    btw cik kak..

    ahaks~ soklan akak tuh...:

    senang je... akak pegi ke tempat akak nak snap tuh... akak tekan prnt scrn, ade kat keyboard selalu kat atas sebelah kanan...

    kalau nak kasi besar... hold ctrl dan klik button +/=

    then paste ke power point/paint (sy suggest power point, banyak benda leh wat), and done! hehe

    pastu, kalau nak save, klik save as... then save as jpeg... done!

    ReplyDelete
  5. apa yg bertukar tu BBsphoto? background ni?

    Kaizen ~ ooo mcm tu.....t.kasih. tp kt keyboard akak yg antik ni mmg takde benda2 yg u sebut tu.

    ttg blog yg kena delete yg kwn akak punya tu, dia takde plak mengofferkan free download, artikelnya pun semua takde gmbr...just menyajikan tips, resepi & keagamaan...

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...