Wednesday, May 12, 2010

TAG DARI SYALINDA


Terharunya I pepagi buta kala, dah ada org baik ati bagi award ni......I likeeee... pemberi award adalah si cantik manis SYALINDA ~ sila klik untuk berkenalan dgn beliau (tapi opsss dah berpunya)..... cute kan award ni... sungguh pandai org yg mendesignnya tu..


Ada beberapa pesanan dari pemberi award -

Copy award nie kat blog korank.

ok... telah pun dicopy paste oleh lappy veterenku ini...

wat ucapan korang kpd pmberi award dan perasaan korank

THANKS SYALINDA.... so cute award ni...and... TERUSKAN BERKARYA!

jawab soalan2 tag nie

1. Ape yang bermain di fikiran anda sekarang

"pukul berapa la I nk gerak ni... nak beli telur, tepung, sudu & quaker oat je padahal...." fikir wanita jelita (:P) ibu kepada budak lelaki bernama Shasal di depan laptopnya.... jemarinya masih menari2 di atas keyboard...padahal dah pukul 10 lebih...


2. Apakah nama samaran korang

OC

bokdecun....

3. Berikan 3 orang yang anda sayang

tak cukup la 3... selain my IRP (my hubby), kedua ibu bapa/mertua
& diri I sendiri serta segala kucing belaan, I sebenarnya sangat2 sayang pada
tiga nama di bawah...dgn ucapan
"Untukmu Kurela Korbankan Apa Saja...asal
melihat kau tersenyum bahagia.." mereka ini ialah :-

Ain, Qistina dan Shashal

4. Panggilan untuk si dia

hehehe.... rahsia...

5. Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa

tiada impian lagi... segalanya telah beliau tunaikan....

I hanya mengimpikan untuk selalu bersama dia... (tunggu hari persaraan kot... bila tu ya??? )

6. Blog mana yang korang suke visit n yang leh aku follow gak

Thanks Linda sbb suka visit I.......... I pun suka visit you.. tapi ttg soalan di atas...telah dijawab di dalam ENTRY ~ PERASAN JADI DIVA - sila klik..

eh you all... nak suruh I cadangkan blog2 yg sesuai untuk difollow ke?

Ni I senaraikan ya :

1) Zaharuddin net

2) Akhisalman


7. Tag kan kepada 15 orang rakan blogger anda

alamak! dah pukul 10.17 plak Linda... I nak kena keluar ni..... so, 15 blogger bertuah yg sudi nak terima award ni ialah.....
I serahkan tugasan ini pada sesiapa saja yg lalu lalang kat sini untuk menguruskan
sessi penganugerahan ini... kali ni I nak
tag silent reader I... mana plak la diorg ni?
Tak muncul la Linda....

ello.... mana la diorg ni????... mcm tau2 je I nk tag dia...


No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...