Tuesday, May 11, 2010

PAPA ROCK AMY SEARCH DAH BERCUCU DAH...


Tahniah buat Amy Search..... pwewiittt dan Nabila di atas kelahiran KHEISYA LAIL. Wah wah wah....jelousnya I.. bulan ni ramai betul mak-mak orang yg sedang mengulit bayi...... jelous tau!
Comeynya baby yg masih kemerah-merahan tu kan......

Amy Search ni I pernah jumpa sekali kat pintu keluar masa gi concert celine deon tu la... memang nampak warak orangnya ......... alhamdulilah....tapi tak dpt ambik gmbr sbb hp I mmg cikai betul masa tu..... takde camera.

Lagu Isabella yg dinyanyikannya tu memang meninggalkan nostalgia yg bermakna.... apa taknya time lagu tu tgh hit.... I kan masih muda remaja lagi...baru tingkatan 4.... teringat kenangan masa naik bas gi Holiday Plaza (HP).... ishhh time tu HP la paling jadi tumpuan student2 mcm kami ni selain KOMTAR ... mana ada shopping complex lain lg yg canggih kat JB....

Kalau dapat pegi melepak kt HP tu dah cukup bangga dah..... entah apa yg dicari kt situ pun tak tahu....... Konon nak cari stationery tapi sebenarnya sesaja release tensen.... hahaha... tensen beb I belajar...

Pastu kan.... kalau kt dorm pun bebudak suka nyanyi lagu Isabella tu... tu yg bila dengar sampai skrg, hati menjadi muda kembali....

Selain Issabella, ada byk lagi lagu2 amy search ni yg menusuk kalbu antaranya lagu Gadisku.... eh I suka lagu tu...... teringat kenangan masa naik basikal kt SM.... then lagu Fantasia Bulan Madu... dll.... Senang cerita lagu2 kumpulan seach ni mmg tak pernah mengecewakan... memang kena la dgn jiwa I yg menggedix ni...

Untuk kakakku yg bakal MENGGENDAP aku lagi malam ni..... Salam Kak..... ko nak baca tak ruangan agama.... sila masuk ke sini ZAHARUDDIN NET KLIK JE KAT SITU....






8 comments:

  1. Berjiwa rock juga miss mirror ni ya.Dah ada cucu dah amy searh..Khiesya.cute name,hampir sama jak bunyi ngan nama my daughter Qeisha.hehehe

    ReplyDelete
  2. ha'ah MumyShane, Amy war2kan kat wall FB tadi.. ya la...napa dia copy paste nama ank you kan.. ish Amy ni..

    Jiwa I rock? agaknya la...Best la lagu rock..

    ReplyDelete
  3. cim mirror..sila ke blog sayer..sayer ada tag akak utk award.

    thanks

    ReplyDelete
  4. wah... lepas ni feimes lah blog Qeisha tu... rezeki dari Allah

    http://edarannama.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. salam MM nak tanya mcm mn nk tau kalau kita dah ada kempen?? Nuff ada anta mail kata ada kontes pizzahurt, dg dan mr.potato tapi dlm bhs ingris, sy tk paham dan tak sebut pun pasal "kempen" tapi 3-3 iklan sy kuar pizzahurt...

    senang nanti reply kat asmaria2009@gmail.com

    tterima kasih

    ReplyDelete
  6. satu lg, tadi masuk blog sendiri, adalah tengok blogger bg mesej dalam shoutbox, mereka taip fsm, apakah FundSuperMarket tu.. adakah itu adalah kempen saya atau mereka ingat ad saya dan mereka pergi klik,

    he he... asmaria2009@gmail.com

    ReplyDelete
  7. @Syalinda... thanks..dh ambik. thanks ya.

    @asmariamy ~ telah reply via email.

    ReplyDelete
  8. MM terima kasih bebanyak.... reply persoalan saya. :)

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...