Friday, May 7, 2010

TENGAH PERASAN JADI DIVA NI....

Help!! Tetiba I terperasan jadi DIVA ni sebab ada orang sudi interview...

Kebetulan memang tgh free after balik dari BP melawat si Jemah dan balik dari SPA (akan diceritakan di next entry kenapa perlu ke SPA), maka dgn senang hati MM menjawab soalan-soalan tag dari MummyShaney. T.kasih MummyShaney.... Happy Mother's day for you... Shaney bagi apa pada you utk mother's day ni.... Kecik sgt yr girl tu kan...Both of my daughter dah sibuk mintak duit dgn ayah mereka utk buy something special for me... tak tau la apa agaknya tu.

Soalan Tag dari Mummyshaney adalah spt berikut dan jawapan dari MISSMIRROR adalah yg berhuruf kaler merah...sorry ya guna dakwat merah ni....saja nk bg colourful sikit tag ni

Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?What will u do if u know that your friend has been back stab on u ?

~ nauzubillahiminzalik...... kalau terjadi, mestilah I sedih........pastu memakan tahun la nk sembuh... what will I do? I mungkin berusaha utk menjarakkan diri dari dia dan lebih berhati-hati di lain kali.

6 orang di hati anda?6 people in your heart?
~my mum, my dad, my kids, my hubby, my MIL, my FIL....... hahaha dah penuh dah... tambah lg 2 la ya...cukupkan jadi 8.... my sibling & my friends....

Anda rasa anda comel?Do u think u're cute?
~ no comment.. tapi bersyukurlah masih sihat...

Single or taken?
~ kindly view my complete profile

" Blog yang anda suka?Blog that u like?
~ semua blog I suka (wahhh tamaknya) kecuali batu block, road block and goblok (rujuk kamus jawa)

adakah bilik anda kemas setiap hari?Do u clean your room everyday?
~ kalau tak kemas..... "roomate" I tak happy plak.... dia memang very straight pasal benda2 ni.

Jawapannya yang paling tepat..... "Bilik saya kemas setiap 6 jam sekali.... sekali-sekala disepahkan oleh si Shashal, lepas tu kemas balik....lepas tu kecah balik......."

* roomate? = my IRP ler..

Lagu terakhir yang anda dengar?The last song u listening?
~ lagu istrumental je tadi masa kat spa....

Last text message?
~ ni dianya....rahsia tau ni : dedicated to my IRP : (masa tu dia outstation)

"You... I takut la.... td tetiba je alarm rmh berbunyi... I terus x bleh nk tido ni... kol bek"


Last phone call?
~dari si Ain ptg tadi..... minta I ikut diorg makan sushi (masa tu I kt area lain tgh beli something, diorg sampai kendian sebab tunggu budak2 tu balik sekolah baru keluar rumah)... sekali sekala nk bermanja dgn laki.


Hari terakhir anda menangis?Last day u cried?
~last 2 weeks ~tersendu baca entry sorang blogger tu pasal kematian anknya....


List lima color favorite anda?List down 5 of your favorite colours?
~merah, pink, putih, hitam, kelabu.....tiada no 5 sebab yg lain2 tu memang I tak berapa suka.


Orang terakhir anda ber-YM?The last people chat with u in YM?
~Nawal Aeida... sebulan lepas.... skrg memang jarang on YM.


Game paling anda suka?Your favorite game?
~ hahaha.... susah nak jawab..... setakat suka tengok tu boleh la.... tapi jgn suruh I turun padang....apa2 je game yg melibatkan atlit wanita khasnya gimrama ke, netball ke...... yg lebih ke arah kefemininan....


Adakah anda peminat MCR?-
-ini ke maksud you? http://www.youtube.com/watch?v=k6EQAOmJrbw
dgr pd genre muzik yg dia mainkan mcm I jatuh minat.... tapi lyric belum hayati lagi.... why? ada isu ke?


Apa perasaan anda jawab tag ni?What do u feel when u answering this tag?
~ rasa macam dah jadi diva plak sebab ada orang interview mcm ni........ ahakss

Anda rasa tag ini best?Do u think this tag interesting?
~ sukaaaa........ sebab MummyShane masukkan nama I dlm senarai pertama, mestilah rasa mcm diingati......thanks MummyShane......



Tag lagi 10 orang/tag 10 other people ............ ni payah sikit ni......... diorg semua busy!!! Tapi kalau COMEI terlebih rajin........ tolong jawab (sebenarnya aku tgh nk korek rahsia ko dgn Mr. L) hehe..

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...