Thursday, July 1, 2010

AWARD YANG TERSALAH HANTAR KOT?

Setelah I perap award yg diberikan si Dania semalam, akhirnya hari ni dpt lagi 1 award from Mumyshaneqiesha....(org glamer la katakan, mestilah ramai yg nak bagi award....... ahaks... uhuk... mesti lepas ni my follower makin hari makin susut makin susut kan sebab tak rela membaca celoteh berbaur perasan si Miss Mirror yg asik masuk bakul je tak sudah, naik geli geleman membacanya.




1: Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni.


*tq so much kepada pemberi award ini Dania ~ seorang gadis tinggi lampai... 168cm.. wah! siap kuingat lagi.... memoryku mmg bagus!! ~ ni pembuat tag minta I puji si pemberi award tp I asik memuji diri sendiri tak sudah...

*tq juga kpd Mumyshaneqiesha., seorang guru dan ibu yg sgt penyayang kpd 2 org anaknya yg bernama Shane and Qiesha..


2: Sila beri award kepada 10 blogger yang lainn:

* Oh maaf ya.... dlm blog I ni konsepnya award tak boleh dikongsi2...hehehe....kalau nak kongsi jugak kena tunggu Shahir AF8 kongsikan kereta yg dimenanginya dlm AF8 itu dgn I... Shahir dpt hadiah keta ke? entah le, jgn ditanya dgn org yg tak tengok AF mcm I ni... tp adatnya selalu mmg mcm tu kan......juara mesti menang keta kan...


4: Bagaimana anda boleh digelar blog yang best and great?

*I rasa pemberi2 award ni tersalah blog kot masa nk bagi award ni...... rasanya blog I ni tak la best and great, cuma dlm berblog, konsep I ialah, I lakukan segalanya dgn ikhlas dan enjoy, menulis pun dgn enjoy....

2 comments:

  1. t.kasih Lip.. ada jugak org nk ucap congrats kt I.. terharunya.....
    T __ T.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...