Tuesday, November 9, 2010

Puan..... the best diet ever is.....bla bla bla....

Malam masih muda tapi terasa ngantuk yg amat.... Tu la semalam mengerjakan camcorder tu tak abis2. (sebagaimana tertulis di entry ini)....

Dalam mengantuk-ngantuk sempat lagi I menjengah inbox...... dari Mdm S........

"Puan, the bést dïét ever is ..... bla bla bla (dia suruh I klik satu link) "...... dah 2 kali dah dapat message tu.... Apa la diorg ni??

Kalau suggestkan I macam mana nak bagi "ramping" lagi blog I ni tak pe la..... Dari minggu lepas lagi I dah buat proses2 "merampingkan" blog ni.... tapi macam tak ramping2 pulak.... Si MS siap buang chatboxnya gara-gara Pak Anon... kira ada hikmah la tu... loading pun makin ringan je tu..... zasstt2 je.... selalu jadi port untuk I menumpang mandi sign in ke dashboard tiap kali nak update blog. Kalau traffic dia tinggi tu maksudnya 60% sumber dari I la tu...hehehe...

Ok la..... nak habiskan menggoreng karipap...... yg sgt crunchy!!!!! Anyone???








2 comments:

  1. karipap beli kat tesco ker teww makk.. ihiks

    ReplyDelete
  2. En. Me - tak la....kita sendiri yg jual la karipap tu.. memang karipap ready made pun...tp sedap!

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...