Saturday, May 7, 2011

"Menggemukkan badan" di Tanjung Puteri Resort

Makan... makan dan makan..

Aktiviti siang tadi di Tanjung Puteri Golf Resort

Kuih Burger Malaysia yang Chef dia buat ni sedap, sebab
sebijik macam hasil tangan Cik Ani yg I makan
30 tahun dulu di kantin sekolah rendah..



pandan berkelapa..




terlupa la nak makan yang ni... sebab perut dah penuh..
belum terusik lagi... sebab kami datang terawal..



cheesecake pilihan Shashal..
Dapat jugak merasa nenas pada hari ini. Dari
ari tu terliurkan nenas yang Niza Junid cerita kat
wall FBnya...
Secara keseluruhannya, makanan di sini memenuhi selera kami, especially anak-anak. Tau je la kan....diorang ni memang cerewet sikit bab makan-makan ni. Semenjak dua menjak ni kan Mamanya asyik membaking je, sampai diorang kata, pasni Mama kena tukar menu yang masin-masin plak, asyik yang manis-manis je.. diorang dah boring!

Tu la petang tadi, I dah beralih kepada cookies plak. Nanti lain kali I share resepinya ya, dah siap dah cookies masin tu, cuma blom sempat snap je.


5 comments:

  1. ya Allah makanan :( laparnyeee sedapnyeee

    ReplyDelete
  2. selalu datang sini sebab saya keje kat pasir gudang so very convenient.
    nanti jenguk ek kat www.blogmakanbest.blogspot.com dan follow k TQ TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. OIC...

      Insyaallah nanti kalau free I jenguk yr blog... jgn lupa follow blog saya juge.. :D

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...