Thursday, June 16, 2011

Jeruk! Jeruk! Sedap2...Sapa nak???!!!!!!!!!

Mari kita cuci-cuci mata...



nyum nyum.....
sedapnyaa...


Lawa kan roses warna purple tu? Hasil dari buah dragon yang
telah dijerukkan..

Nak resepi?

Oh tidak!!! I pun tak tau..
Saja je nak promosikan bisnes best friend I yg gebu lagi jelita ini...
(Perggh... ni nak promosi jeruk ke orang? Ish ishhh.. marah kang laki dia.. sorry Datuk)

Kalau dah terliur tu.. so apa lagi.. mari kita contact Datin Z kita ni..
Contact no. 0197714484 (DATIN Z) Harga serendah RM150.00 hingga RM300.00.
Korang cakap la, Miss Mirror yg suruh contact ni, mana tau bleh
dapat murah sikit kan..;)........... hehe..
(Menurut beliau, ianya agak mahal sikit sbb sebahagian jeruk-jeruk ni imported)
Import dari Egpt ke Datin?


Amat sesuai untuk gubahan hantaran mahupun dihadiahkan kepada
kekasih hati, ibu mertua, bapak mertua, emak tiri atau pun makan
sendiri. Nyum nyum....



4 comments:

  1. memang menarik

    ala... MM belajer ayu lah

    ReplyDelete
  2. Orang baru nak suruh Ayu belanja..:D

    ReplyDelete
  3. ingtkn miss mirror nk bg free td...bru nk gtau alamat rumh..hihi

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...