Friday, August 12, 2011

Hadiahkan la saya baju si Abby Abadi ni.....

Alhamdulillah baru habis berbuka... hari ni berbuka simple je, takde nasi arab yg menjadi kegemaran I tu... just kuih muih ~ keria, buah melaka dan sebagainya... penat nak sebut (mcm la byk sgt.... takde la), I sebut mana yg I suka makan je.

Lauk pulak... daging masak black pepper, tomyam seafood dan lain-lain... I sebut mana yg I masak je... haha... mee rebus beli kat bazaar tu tak dikira sebab belum berbuka dah dihabiskan si Shashal dan budak yg terpaksa dipontengkan puasanya hari ni iaitu Qistina sebab arini dia demam. Memang musim bebudak demam la skrg ni... terjangkit melalui internet kot... (sila jgn percaya), dari minggu lepas lagi status kengkawan I semua kata anak2 tgh demam.... tetiba skrg giliran anak I plak. Terkurang minum air la tu...




Biarlah demam sekarang Nak... at least raya nanti insyaallah semua dah sihat walafiat. Mama pun tak sabar nak tunggu Kak Ain balik ni... nak ajak gi SSF. Kali ni Mama ingat biar anak-anak Mama je la yg menggubah bunga. Ada berani? Wait and see ya.


Comel kan baju merah ni? Baju raya si Abby Abadi. Tu la... angan-angan macam nak beli je sebab Abby jual on line. Kalau I pakai ni... memang mengerlip raya tahun ni dah ala2 artis... eh salah, baru tadi buat declaration kat thread gang bas sekolah :-

" Bukan I yg macam artis, tapi artis yg macam I"... ahaks!!!

Muntah la sekarang... macam la tak dapat beza antara gurauan dan kes "perasan".... kata dah lama memfollow blog I.



Z.A Asmara On Line Botique - Z.A? Zul & Abby Abadi kot??
Bagi peminat-peminat Abby yg mengikuti
perkembangan beliau di FB tentu dah tau
akan kewujudan page ni kan?
Moga Abby terus sukses dlm bisnes yg
diceburinya... luv u B!!


MOTIF MENULIS ENTRY INI : Saja nak mempromosikan bisnes si Abby. Nak gak promosikan jualan lampu2 cantik si Amsuda tu... tapi masih tak faham... dia jual tu dgn harga berapa, delivery macam mana?
Link

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...