Wednesday, August 3, 2011

Tentang baju-baju..

Baru nak update blog, si Qistina ni sibuk plak minta bukakkan heater nak mandi, kata dah terlewat untuk ke sekolah....ni la akibatnya bila pasang suiz tinggi2 Mama juga yg nak kena keluar masuk bilik air tiap kali nak mandi,... baru pukul 5.30 pagi dia kata dah terlambat..... ni mesti mengigau, pas sahur tido balik tadi.

Sangkakan ianya berkesudahan di situ... tetiba dia merengek pulak, barang hilang. Oleh kerana idea I dah terbantut kerana desingan suara merengek si Qistina ... hehe..... maka layankan je la gambar-gambar ni ya.. sementara I nak cari barang dia.

Tak pasti la sama ada nak pakai atau tak baju ni untuk raya nanti...
Ain kata warna baju ni tak cantik dan kelam... hmmmmmmm..... :'(
Ya ke puan2? Sila lihat hasil kerja2 melabuci di atas... sungguh tak kreatif kan?


Sebagaimana design baju yang I dah lakarkan dalam entry sebelum ini, inilah baju yang I maksudkan (gambar bawah).





Ini pula contoh jahitan manik hasil kerja berkurun yg lampau..
(diupload atas permintaan seseorang).

Ok la.. nk cari barang Qistina... jumpa lagi ya.

2 comments:

  1. mm, dh ada 3pilihan, hihi ni sempat lg tambah yg dah siap ni, cuma jahit manik jer ;)

    ReplyDelete
  2. 3 pilihan? 2 je la Hany (yg itam tu dgn selai lg kebaya).. gambar kedua ke bwh tu kan baju2 lama, just upload sbb dah janji itu ari dgn kengkawan.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...