Monday, September 26, 2011

Blog Ini Menjadi Saksi....

Lega sikit fikiran bila Ain, si anak daraku dah call I hari ni.... tapi nak wish "Happy Birthday" pun tak sempat sebab dia hanya sempat bercakap dengan ayahnya. Seharian ni bila terpandang reminder di FB tentang hari jadinya... hati I rasa sedih dan sayu... bukan apa, selalunya kalau birthday dia... at least kami dapat la belikan sebijik kek ke... atau makan2 kat luar ke... tapi tahun ni tak dapat nak buat semua tu sejak berjauhan ni. Hopefully anak Mama happy di sana.... (sebenarnya memang happy pun... biasa la Ain kan.. dari kecik mmg suka berkawan).

Tu la malam ni I dah siapkan baju raya dia ni.... esok nak pi courier'kan sebab ada "Majlis Jamuan Raya" kat sekolah dia. Aritu padahal I dah masukkan dalam "beg hostel" dia .. tapi agaknya dia keluarkan balik. Maybe sebab dia rasa baju tu mengerlip sangat (tak sesuai utk prep). Ha sekarang baru sibuk telefon Mama "Ma... tertinggal baju raya". Hmmm...

Ok....HAPPY BIRTHDAY SAYANG... LOVE U.... muahhh!!! Mama sayang Ain..

Ok.. sekarang ni blog ni jadi saksi yg Miss Mirror courier'kan baju ni tau.. so, in case kalau hilang "kat tgh jalan".... ha.. tau la nanti cemana Miss Mirror nak cari --> (Badget cam anak dia sorang je yg ada baju fesyen tu)... hehe.. ngee... ;P

p/s : tetiba hari ini aku rasa macam dah tua sgt.


2 comments:

  1. hihi. . .jadi saksi yeee. . ;-)

    dah ada anak dara rupanya .brp umurnya. .
    sekolah asrama ke. . ;-)

    ReplyDelete
  2. Anak kita dah besar sgt Shaleila.. 13thn dah.. tu yg kita rasa cam dah tua je arini. :D Ha'a stay asrama.

    ReplyDelete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...