Thursday, March 22, 2012

Netbook dah keluar jerawat batu, tak boleh upload gambar.. why?

Sekarang ni I terpaksa update blog guna "old blogger interface" yg sgt kuno itu...(suka guna yg baru sebab boleh besar2kan gambar hingga gedabak : D) sebab kalau guna yg baru (gambar bawah) ni... permasalahan akan berlaku time meng'upload gambar. Tak tau la kenapa? You all tahu?


Sebagaimana yg warna kuning tu... itu la masalah yg melanda. Klik la sekuat mana pun, mendalah tu tak menujukkan sebarang respon pun you all.. merajuk ngan I la kot sebab aritu I upload gambar sebanyak2nya.. :D


I terperasan sejak beberapa hari lepas, permukaan netbook I ni ditumbuhi "jerawat batu"... (sila lihat bintik2 hitam yg I bulatkan dlm gambar bawah). Virus apakah itu ye?



Sekadar sebuah pertanyaan jika ada yg terror IT. So, kalau ada yg sudi jawab, terselamat sikit netbook I ni dari dimasukkan ke ICU. Thanks in advance ye..

No comments:

Post a Comment

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...