Wednesday, June 6, 2012

The Gardens Hotel & Residences KL

Kali ni kami stay di The Gardens Hotel & Residences...
Secara peribadi I katakan, ianya sangat okay dan harga pun berpatutan.
Senang nak shopping sbb pusat membeli belah hanya beberapa tapak je dari bilik penginapan.  
Kemudahan wifi juga disediakan..

laluan ke lif

Apartment concept -  dapur yg dilengkapi dgn peralatan memasak dan pinggan mangkuk..Terpulang la, kalau you all rajin, bawak la beras dari rumah.. kalau mcm I ni, tak berapa nak rajin sgt.. :P
Swimming pool utk dewasa dan kanak2 juga disediakan. 
bilik air..

Menyedut udara malam di balkoni sambil bercerita kisah silam bersama suami dan ibu  mertua... (pastikan anak2 anda yg masih kecil tidak membuka tingkap balkoni ini...gayat lah!!).
swimming pool area...
bersiap2 untuk ke satu destinasi..

12 comments:

  1. seronok gak sekali sekala lepak2kat luar

    ReplyDelete
  2. Cantiknyaa bilik. Gaya moden. I likee!

    ReplyDelete
  3. macam best jaa hotel the garden tu..sebelum ni setakat nampak dr luar jaaa.. manis MM berbaju biru iteww..dan muka sangat glowing laaa...shantekk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Linda - Wow! terima kasih... Glowing ke?. Kekeke..

      Delete
  4. wah seronoknya..The Garden hotel & residences ni nampak mewah.sukaa sgt la, hrp2 la nanti berpeluang stay kat sini.
    *lepak2 kat balconi sambil melihat permandangan mlm kat KL..alahai bestnya la

    ReplyDelete
    Replies
    1. WIN - sgt sesuai utk yr second honeymoon. :D
      Nak lepak kat balconi jika bwk anak2, tunggu mereka tido.

      Delete
  5. wahh..rindunya kat sana. office lama cik yong kat sinun ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo yg sinun tu office lama Cik Yong?. Sinun yg kiri ke sinun yg kanan? Hehe..

      Delete

Pasti anda terlalu terkesima kan baca entry saya ni
hingga malu2 nak tinggalkan komen.... hik hik...